Στην απόκτηση του 31,7% της ΙΝΤΡΑΚΑΤ με επένδυση συνολικά 70,1 εκατ. ευρώ προχώρησαν οι επιχειρηματίες Δημήτρης Μπάκος, Ιωάννης Καϋμενάκης και Αλέξανδρος Εξάρχου, μέτοχοι της εταιρείας, Winex Investments Limited (Winex»), επιβεβαιώνοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για μακράς πνοής επενδύσεις στην Ελλάδα, στον τομέα των κατασκευών-υποδομών καθώς και των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Διαβάστε επίσης: Αττική Οδός: Σε ΤΕΡΝΑ – ΑΚΤΩΡ – ΙΝΤΡΑΚΑΤ η επέκταση της Λεωφόρου Κύμης

H ανακοίνωση της WINEX INVESTMENTS LIMITED

Οι επιχειρηματίες Δημήτρης Μπάκος, Ιωάννης Καϋμενάκης και Αλέξανδρος Εξάρχου, μέτοχοι της εταιρείας, Winex Investments Limited (Winex»), όπως είναι γνωστό, από μακρού χρόνου, είχαν εκδηλώσει το επιχειρηματικό ενδιαφέρον τους για μακράς πνοής επενδύσεις στην Ελλάδα, στον τομέα των κατασκευών-υποδομών καθώς και των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Διαβάστε επίσης: Intrakat: Σε Μπάκο, Καϋμενάκη, Εξάρχου το 31,7% – Σε Αγγέλου και Γκότση το 30%

Η ΙΝΤΡΑΚΑΤ, η οποία διαθέτει διευρυμένο χαρτοφυλάκιο στους κλάδους των κατασκευών, των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, των ΣΔΙΤ, της Διαχείρισης Απορριμμάτων και του real estate, ικανοποιεί πλήρως τα επενδυτικά κριτήρια της Winex και επιπλέον έχει σημαντικές προοπτικές βελτίωσης των μεγεθών της, κάτι άλλωστε που προκύπτει και από το ενδιαφέρον που έχουν εκδηλώσει κατά καιρούς και άλλα επιχειρηματικά σχήματα για συμμετοχή ή συνεργασία με τον Όμιλο ΙΝΤΡΑΚΑΤ. Πιστεύουμε στην ΙΝΤΡΑΚΑΤ και γιαυτό επενδύσαμε 70,1 εκατ. ευρώ αποκτώντας το 31,7 της εταιρείας.

Διαθέτουμε και τις δυνάμεις για να στηρίξουμε την επένδυσή μας στην ΙΝΤΡΑΚΑΤ και την τεχνογνωσία και το επιχειρηματικό σχέδιο, και μαζί με το ανθρώπινο δυναμικό του Ομίλου ΙΝΤΡΑΚΑΤ, πιστεύουμε ότι θα καταφέρουμε να διευρύνουμε τις αναπτυξιακές δυνατότητες της ΙΝΤΡΑΚΑΤ και την αναδείξουμε σε ένα σύγχρονο και κορυφαίο Όμιλο στους τομείς της δραστηριότητάς της.

O Αλέξανδρος Εξάρχου, σχολιάζοντας την συναλλαγή δήλωσε: «Είμαστε βέβαιοι, ότι θα πείσουμε όλους τους μετόχους, παλαιούς και νέους, να στηρίξουν την πρότασή μας και το πλάνο μας για τη νέα εποχή της ΙΝΤΡΑΚΑΤ το οποίο θα λειτουργήσει προς όφελος των μετόχων και των εργαζομένων της, αλλά και της ελληνικής οικονομίας.»

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις
Future of Retail 2024: Το world class Συνέδριο της ΕΣΕΕ για το Λιανικό Εμπόριο
Επιχειρήσεις |

Future of Retail 2024: Το world class Συνέδριο της ΕΣΕΕ για το Λιανικό Εμπόριο

H παγκοσμίου επιπέδου συνεδριακή «εμπειρία» που αναγνωρίζεται διεθνώς ως σημείο αναφοράς των εξελίξεων στο Λιανικό Εμπόριο διοργανώνεται από την ΕΣΕΕ στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στις 5 και 6 Απριλίου

Optima Bank: Bonus στους εργαζόμενους που αποκτούν παιδί
Επιχειρήσεις |

Bonus στους εργαζόμενους που αποκτούν παιδί από την Optima Bank

Η κίνηση της Optima bank, αποτελεί μία αναγνώριση των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι νέες οικογένειες και μία πρωτοβουλία ευθύνης απέναντι σε ένα κοινό μας πολυπαραγοντικό εθνικό κοινωνικό πρόβλημα