Η βραδιά έχει από μόνη της κάτι το… ιστορικό απόψε στο «Καραϊσκάκης». Εκεί που χιλιάδες φίλοι του Ολυμπιακού υποδέχονται στον πρωταθλητή τον περίφημο Μαρσέλο.

Ένα μεγάλο ερυθρόλευκο πάρτι. Και μια σειρά από στιγμές που αφήνουν σημάδι ανεξίτηλο. Ανάμεσα τους: Η πρώτη επίσκεψη του Βραζιλιάνου στα αποδυτήρια της νέας του ομάδας. Και η πρώτη φορά που κράτησε στα χέρια του την φανέλα με το αγαπημένο του «12». Τη φανέλα που γίνεται ανάρπαστη από το Σάββατο. Το… σήμα κατατεθέν μιας νέας εποχής.

Ο Μαρσέλο έφτασε στο Φαληρικό γήπεδο ακριβώς στις 20.10 συνοδευόμενος από τη σύζυγο Κλαρίς Άλβες και τα δύο παιδιά τους. Ο Κριστιάν Καρεμπέ τους οδήγησε όλους μαζί ως τα αποδυτήρια των «γηπεδούχων» εκεί που ήταν ήδη όλα στη θέση τους. Η θέση του Μαρσέλο. Και η φανέλα του απλωμένη.

Όπως επιβεβαιώνεται στο αποκλειστικό βίντεο του Mega εκεί ο Βραζιλιάνος είχε και μια πρώτη γνωριμία με τον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ και αντιπρόεδρο Κώστα Καραπαπά, με τον αντιπρόεδρο Τάκη Αγραφιώτη αλλά και με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport
Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)
Business of Sport |

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League – Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι