Μετά την φημολογούμενη πρόταση, από εταιρεία που έχει έδρα το Κατάρ και συνδέεται με την Βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, ένας νέος υποψήφιος αγοραστής φαίνεται πως μπαίνει στην κούρσα εξαγοράς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο λόγος για τον Ιλον Μασκ, ο οποίος σύμφωνα με ρεπορτάζ του αγγλικού Sky Sports επίκειται, να καταθέσει προσφορά ύψους 5 δις εκατ. ευρώ, για να εξαγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, των «κόκκινων διαβόλων», καθώς την θεωρεί μεγάλη επιχειρηματική ευκαιρία, την οποία δεν μπορεί να αφήσει να περάσει ανεκμετάλλευτη.

Θυμίζουμε, πως οι διοικούντες την Γιουνάιτεντ έχουν θέση ως καταληκτική, ημερομηνία για προτάσεις την 17η Φεβρουαρίου και οι πηγές από τον στενό κύκλο συνεργατών του Μασκ, αναφέρουν πως ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος του πλανήτη παρακολουθεί στενά την υπόθεση.

Οι νυν ιδιοκτήτες του συλλόγου, οι Αμερικανοί αδελφοί Γκλέιζερ αξιώνουν περί τα 5 δισ. δολάρια προκειμένου να αποχωρήσουν από την ιστορική ομάδα του Μάντσεστερ.

Να σημειωθεί ότι επί του παρόντος, το μοναδικό επίσημο ενδιαφέρον έχει εκφράσει ο Βρετανός δισεκατομμυριούχος Τζιμ Ράτκλιφ.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport