Γνωστή ως ο «Έρωτας της Σίλικον Βάλεϊ» η Έιμι Άντερσεν έχει βοηθήσει «χιλιάδες ανθρώπους να βρουν μακροχρόνιες σχέσεις μέσω της υπηρεσίας για τα ζευγάρια, Linx Dating».

Κι όπως γράφει η ίδια η Άντερσεν στο CNBC πολλοί από τους πελάτες της είναι εύποροι και δεν διστάζει να τους χρεώσει εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια για τις υπηρεσίες της.

«Δεν υπάρχει τίποτα κακό με τα ραντεβού για χρήματα . Πολλοί άνθρωποι που γνωρίζω δεν προσβάλλονται αν κάποιος τους θαυμάζει για τα χρήματά τους, ειδικά αν δούλεψαν σκληρά για αυτό» ομολογεί η προξενήτρα των πλουσίων και εξηγεί: «Αν νομίζετε ότι αυτό ακούγεται σαν κάτι από τη δεκαετία του 1950, να ξέρετε ότι περίπου το ένα τρίτο των πλούσιων πελατών μου είναι γυναίκες που αναζητούν αγάπη, ανεξάρτητα από την καθαρή περιουσιακή αξία του μνηστήρα τους».

Μετά από 20 χρόνια συνοικεσίων η Άντερσεν αποκαλύπτει τους επτά κανόνες της ραντεβού και γάμο με έναν εξαιρετικά πλούσιο άνθρωπο.

1. Έχετε το δικό σας σύνολο επιτευγμάτων.

«Δεν μιλώ για έναν τεράστιο τραπεζικό λογαριασμό, αλλά για κάτι που έχετε φτιάξει μόνοι σας, όπως μια καριέρα ή μια δραστηριότητα για την οποία είστε περήφανοι ή έναν προσωπικό στόχο που πετύχατε» γράφει προσθέτοντας ότι αυτό δείχνει ότι έχετε τα δικά σας ενδιαφέροντα και κίνητρα και ότι δεν αναζητάτε έναν σύντροφο αποκλειστικά για τον πλούτο του.

2. Να είστε έτοιμοι να υπογράψετε ένα NDA.

Οι πελάτες υψηλού προφίλ απαιτούν από τους υποψηφίους εραστές να υπογράψουν Συμφωνητικό εμπιστευτικότητας και τήρησης του απορρήτου  (NDA) πριν συναντηθούν. Αυτό τους επιτρέπει να μοιράζονται περισσότερα για τον εαυτό τους κατά τη διάρκεια ενός ραντεβού.

3. Ίσως χρειαστεί να είστε διακριτικοί.

Οι πιο εύποροι άνθρωποι εκτιμούν την ιδιωτικότητα και τείνουν να διατηρούν έναν τρόπο ζωής που τους επιτρέπει να μην τραβούν πολύ την προσοχή. Μερικές φορές, θα πρέπει να είστε διακριτικοί, να αφήνετε τους λογαριασμούς σας χωρίς ενημέρωση και να μην επιδεικνύετε τον τρόπο ζωής που σας προσφέρουν τα χρήματά τους.

Εάν ο αριθμός των ακολούθων και το να είστε ανοιχτό βιβλίο στο διαδίκτυο είναι σημαντικό για εσάς, μια σχέση με έναν από αυτούς τους VIP μπορεί να μην είναι για εσάς.

4. Έχετε τη δική σας προσωπική ζωή.

Οι καλύτερες σχέσεις είναι σαν δύο άνθρωποι που περιφέρονται ο ένας γύρω από τον άλλο στο διάστημα. Ο καθένας κάνει το δικό του, έχει τη δική του ζωή και δεν εξαρτάται αποκλειστικά ο ένας από τον άλλον για να είναι ευτυχισμένος. Πριν ακόμη συναντήσετε έναν πιθανό σύντροφο, θα πρέπει να έχετε ήδη μια βασική γραμμή ευτυχίας από μέσα. Εστιάστε στις φιλίες σας, στις οικογενειακές σας σχέσεις και στη σχέση σας με τον εαυτό σας.

5. Να είστε ευέλικτοι.

Πολλοί πλούσιοι άνθρωποι έχουν περίπλοκες ζωές – διαζύγια, δύσκολες οικονομικές καταστάσεις, αγχωτικές επιχειρηματικές συναλλαγές, περίπλοκες σχέσεις με τα παιδιά τους και πολύ δράμα.

Να είστε έτοιμοι για αλλαγές σχεδίων της τελευταίας στιγμής και γεμάτα χρονοδιαγράμματα. Ουσιαστικά, θα χρειαστείτε έναν τόνο εσωτερικής δύναμης και έναν αξιόπιστο κοινωνικό κύκλο για να αντέξετε.

6. Μείνετε προσγειωμένοι.

Άτομα υψηλού προφίλ μπορούν να «μυρίσουν» ένα ανόητο ραντεβού σε ένα νανοδευτερόλεπτο. Διατηρήστε την εστίαση στη σχέση σας και μακριά από τα προνόμια των νέων εμπειριών σας. Μην φρικάρετε όταν το ραντεβού σας είναι ιδιωτικό ή σας συστήνει μια φίλη διασημότητα.

Όχι μόνο αυτό σας κάνει πιο ελκυστικό για τον σύντροφό σας, αλλά κρατά επίσης το μυαλό σας καθαρό και σας βοηθά να αποφασίσετε εάν η σχέση είναι κατάλληλη για εσάς ή όχι.

7. Κάνε προγαμιαίο συμφωνητικό.

Δεν είναι όλοι οι γάμοι χτισμένοι για να διαρκέσουν. Λάβετε υπόψη ότι το διαζύγιο έχει τεράστιο οικονομικό κόστος. Μέρος αυτών είναι οι αμοιβές δικηγόρου, τις οποίες μπορείτε να αποφύγετε μέσω διαμεσολάβησης ή συνεργασίας για το δικό σας συμφωνητικό διαζυγίου.

Το να έχετε έναν προγαμιαίο συμφωνητικό μπορεί να σας προστατεύσει εάν αποφασίσετε να τερματίσετε τα πράγματα. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην πρόληψη του διαζυγίου επιβάλλοντας αμοιβαίες επενδυτικές ρυθμίσεις που ενισχύουν και διατηρούν το γάμο σας.

Η Έιμι Άντερσεν, γνωστή και ως «The Cupid of Silicon Valley», είναι μια διεθνώς αναγνωρισμένη προξενήτρα. Ως ιδρύτρια του Linx Dating , έχει περάσει 20 χρόνια δουλεύοντας με τους πιο κατάλληλους άνδρες και γυναίκες στην περιοχή του κόλπου του Σαν Φρανσίσκο. Η Έιμι ζει στην Καλιφόρνια με τον σύζυγό της, με τον οποίο είναι παντρεμένη από το 2008, και τον γιο τους.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Plus