Ο Χάρι Κέιν έγινε ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Αγγλίας καθώς σκόραρε στο χθεσινό παιχνίδι της ομάδας εναντίον της Ιταλίας για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου του 2024.

Ο επιθετικός της Τότεναμ και αρχηγός των «τριών λιονταριών» με το 54ο γκολ, που πέτυχε σε 81 εμφανίσεις με την φανέλα της εθνικής Αγγλίας, ξεπέρασε τον Γουέιν Ρούνεϊ.

Η Wall Street «σκοράρει» δισεκατομμύρια στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο

Για τους λάτρεις της στατιστικής, πάνω από το 70% των τερμάτων του Κέιν έχουν επιτευχθεί με το δεξί πόδι και κατά κύριο λόγο εντός των ορίων της περιοχής. Σε αυτά περιλαμβάνονται και οι 18 επιτυχημένες εκτελέσεις πέναλτι.

Μόλις 2 τέρματα έχουν επιτευχθεί με σουτ εκτός περιοχής, με το αριστερό πόδι έχουν επιτευχθεί μόλις 6 και άλλα 9 έχουν βρει… «πλεκτό» μετά από κεφαλιά.

Χαμηλότερα στην κατάταξη των κορυφαίων σκόρερ της Αγγλίας βρίσκονται ο θρύλος Μπόμπι Τσάρλτον με 49 τέρματα, ο Γκάρι Λίνεκερ με 48 τέρματα, ο Τζίμι Γκριβς με 44 και ο Μάικλ Όουεν με 40.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport
Πόσα χρήματα έχουν κερδίσει μέχρι στιγμής Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ από την ευρωπαϊκή τους πορεία
Business of Sport |

Πόσα χρήματα έχουν κερδίσει μέχρι στιγμής Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ από την ευρωπαϊκή τους πορεία

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ προκρίθηκαν στους «8» του Conference League και με βάση την φετινή τους πορεία από το καλοκαίρι και τα προκριματικά, αυτά είναι τα χρήματα που έχουν κερδίσει μέχρι στιγμής.