Μετά το τριήμερο κακοκαιρίας με μεγάλο όγκο νερού σε αρκετές περιοχές, κυρίως της Βόρειας Ελλάδας, σήμερα ο καιρός, αργά και διστακτικά θυμίζει καλοκαίρι, με τον υδράργυρο να ξεπερνά τους 30 βαθμούς Κελσίου.

Όμως, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, Θεόδωρο Κολυδά, έστω και πρόσκαιρα, ο καιρός θα ξαναχαλάσει την Κυριακή των εκλογών λόγω «ωμέγα εμποδιστή».

«Ο Ω εμποδιστής δεν έφυγε. Απλώς μετακινήθηκε λίγο ανατολικά και o αντικυκλώνας μάς εγγυάται καλοκαιρία. Πρόσκαιρη αλλαγή την Κυριακή των #εκλογών (25/6) στα κεντρικά και βόρεια, όπως διακρίνεται στον χάρτη των 500 hPa με το πέρασμα διαταραχής και ψυχρής μάζας» έγραψε στο Twitter ο Θεόδωρος Κολυδάς.

Ποιες περιοχές «πνίγηκαν» το τριήμερο της κακοκαιρίας

Η κακοκαιρία έπληξε το σύνολο σχεδόν της χώρας με εξαίρεση λίγες περιοχές στην Κρήτη.

Με βάση τις καταγραφές του δικτύου αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr το μεγαλύτερο ύψος βροχής του τριημέρου καταγράφηκε στη Στέμνιτσα Αρκαδίας και ήταν 104 χιλιοστά. Ακολουθούν η Σέττα Εύβοιας με ύψος βροχής 93 χιλιοστά, η Ζαγορά Πηλίου (89 χιλιοστά), το Επταπύργιο Θεσσαλονίκης (87 χιλιοστά) και το Μέτσοβο (86 χιλιοστά).

Πηγή: in.gr
Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Νετανιάχου: Αντιμέτωπος με ένταλμα σύλληψης από το Διεθνές Δικαστήριο; – Πιέσεις να μην εκδοθεί
Επικαιρότητα |

Αντιμέτωπος με ένταλμα σύλληψης από το Διεθνές Δικαστήριο ο Νετανιάχου; – Πιέσεις να μην εκδοθεί

Σύμφωνα με ισραηλινά ΜΜΕ ο Νετανιάχου και άλλοι ανώτεροι αξιωματούχοι φοβούνται ότι θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εναντίον τους την ερχόμενη εβδομάδα