Ποιος να το πίστευε πως ο Μπουφόν στα 45 του, θα λάμβανε επίσημη πρόταση για την επόμενη διετία, που θα έβαζε στον λογαριασμό του οκταψήφιο ποσό!!! Σίγουρα όχι ο ίδιος ο Ιταλός τερματοφύλακας…

Ο Μπουφόν που έχει μέσα του βαθιά το «μικρόβιο» του ποδοσφαίρου, αν και διανύει αισίως την πέμπτη δεκαετία της ζωής του δεν λέει να βγάλει τα γάντια του. Μετά την τεράστια καριέρα του στη Γιουβέντους και το πέρασμα του από την Παρί σεν Ζερμέν, την τελευταία διετία έχει επιστρέψει στην Πάρμα, εκεί από όπου ξεκίνησε την καριέρα του και αγωνίζεται στην Serie B έχοντας 45 συμμετοχές.

Ωστόσο ακόμα και στα βαθιά ποδοσφαιρικά… γηρατειά του, φαίνεται πως ο θρύλος του και το hype του έχουν ακόμα πέραση. Τόση μάλιστα που ωθεί τους Σαουδάραβες να κάνουν μια αστρονομική πρόταση στον ίδιο για συμβόλαιο δύο ετών, όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, Νικολό Σκίρα.

Η πρόταση αυτή είναι απίστευτη για ποδοσφαιριστή τέτοιας ηλικίας, αφού περιλαμβάνει διετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές για τον Μπουφόν που θα αγγίζουν τα 15 εκατομμύρια ευρώ, χωρίς να έχει διαρρεύσει ακόμα η ομάδα στην οποία θα αγωνιστεί. Όπως είναι λογικό ο Τζίτζι το σκέφτεται σοβαρά και αναμένεται να ανακοινώσει σύντομα την απόφασή του.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να συνεργαστούν όλοι ώστε ο τελικός να διαφημίσει την Ελλάδα μας»
Business of Sport |

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να συνεργαστούν όλοι ώστε ο τελικός να διαφημίσει την Ελλάδα μας»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε για την πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference League. Όλοι θα πρέπει να συνεργαστούν για να γίνει ένα σπουδαίο παιχνίδι που θα διαφημίσει την Ελλάδα