Προσφορά ρεκόρ ύψους 300 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Kιλιάν Εμπαπέ κατέθεσε η Αλ – Χιλάλ, η οποία είναι διατεθειμένη να αποκτήσει τον διεθνή επιθετικό μόνο για μία σεζόν, σύμφωνα με τον Guardian.

Η κίνηση αυτή έρχεται μετά την αποχώρηση του Εμπαπέ από την προετοιμασία της Παρί επειδή δεν δέχεται να υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου του. Η γαλλική ομάδα πιθανότατα να αποδεχτεί την προσφορά της Αλ Χιλάλ, αλλά δεν έχουν υπάρξει ακόμη συνομιλίες μεταξύ της ομάδας από την Σαουδική Αραβία και του Εμπαπέ.

Εμπαπέ: Οι Σαουδάραβες θέλουν το «μπαμ» και τα «σκάνε»

Δεν ανανεώνει με την Παρί

Η Αλ Χιλάλ θα προσπαθήσει να δελεάσει τον Εμπαπέ με «βασιλικό» συμβόλαιο, έχοντας κατά νου ότι μπορεί να τον βολεύει να αγωνιστεί στον σύλλογο μόνο για μία σεζόν. Οι Σαουδάραβες προσέφεραν στον Λιονέλ Μέσι περισσότερα από 350 εκατ. λίρες ετησίως φε΄τος το καλοκαίρι αλλά ο Αργεντινός επιθετικός επέλεξε να μετακομίσει στην Ίντερ Μαϊάμι.

Τον Ιούνιο ο Εμπαπέ ενημέρωσε την Παρί την ότι δεν θα χρησιμοποιήσει την οψιόν μονοετούς επέκτασης του συμβολαίου του το επόμενο καλοκαίρι.

«Αν ο Κιλιάν θέλει να μείνει, θέλουμε να μείνει. Αλλά πρέπει να υπογράψει ένα νέο συμβόλαιο. Δεν θέλουμε να χάσουμε δωρεάν τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο, δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό», δήλωσε ο πρόεδρος του συλλόγου Νασέρ ελ Κελαίφι. Ο Εμπαπέ εντάχθηκε στην PSG από τη Μονακό το 2018 έναντι 166 εκατομμυρίων λιρών.

Τινάζουν την μπάνκα οι Σαουδάραβες

Οι σύλλογοι της Pro League της Σαουδικής Αραβίας ξόδεψαν τεράστια ποσά αυτό το καλοκαίρι για να υπογράψουν παίκτες από την Ευρώπη. Η Αλ Χιλάλ είναι μία από τις τέσσερις ομάδες της χώρας που ανήκουν στο Δημόσιο Ταμείο Επενδύσεων της Σαουδικής Αραβίας, το οποίο έχει την πλειοψηφία της Νιούκαστλ, και έχει υπογράψει τους Ρούμπεν Νέβες, Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς και Καλιντού Κουλιμπαλί. Είναι επίσης κοντά σε συμφωνίες για την αγορά των επιθετικών Mάλκολμ και Μίτροβιτς από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και τη Φούλαμ αντίστοιχα.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport
Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)
Business of Sport |

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League – Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι