Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την εταιρεία Trade Estates ΑΕΕΑΠ του ομίλου Fourlis για την πώληση του 100% των μετοχών της ΓΥΑΛΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΜΑΕ, βρίσκεται η Reds που έχει στην ιδιοκτησία της το εμπορικό πάρκο Smart Park, χωρίς ωστόσο να έχει επιτευχθεί ακόμη συμφωνία, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας.
Reds: Μείωση μετοχικού κεφαλαίου κατά 8 εκατ. ευρώ
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η εταιρεία με την επωνυμία REDS AE (εφεξής η «Εταιρεία»), ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, ότι βρίσκεται σε προχωρημένες, αποκλειστικές διαπραγματεύσεις με την εταιρεία Trade Estates ΑΕΕΑΠ του ομίλου Fourlis για την πώληση του 100% των μετοχών της ΓΥΑΛΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΜΑΕ, που έχει στην ιδιοκτησία της το εμπορικό πάρκο Smart Park, χωρίς ωστόσο να έχει επιτευχθεί ακόμη συμφωνία. Περαιτέρω επισημαίνεται, ότι ο καθορισμός του τιμήματος τελεί υπό όρους, παραδοχές και προϋποθέσεις, οι οποίες ομοίως τελούν υπό διαπραγμάτευση.
Σε περίπτωση επίτευξης συμφωνίας, η Εταιρεία θα προβεί η ίδια υπεύθυνα και με σαφήνεια στη δημοσιοποίηση του γεγονότος, εντός του πλαισίου και σύμφωνα με την διαδικασία που προβλέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία.
Η ανωτέρω ενημέρωση γίνεται σύμφωνα με τους Κανονισμούς (ΕΕ) 596/2014 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και κατόπιν σχετικού γραπτού ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς».







![Αλκοολούχα ποτά: Τι έφερε hangover στην αγορά [γράφημα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2026/02/glass-4514578_1280-300x300.jpg)









![Ακίνητα: Πόσα τ.μ. αγοράζεις με 250.000 ευρώ [πίνακες]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/12/akinita1-e1727899707686-1024x684-1-1-1.jpg)


![Αλκοολούχα ποτά: Τι έφερε hangover στην αγορά [γράφημα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2026/02/glass-4514578_1280.jpg)




![Κοινωνικά δίκτυα: Η απαγόρευσή τους στις μικρές ηλικίες κερδίζει έδαφος [γράφημα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2022/09/small_socialmedia_banner_img.jpg)












