Στην προβλήτα του λιμανιού της Σκιάθου κατά τη διαδικασία πρόσδεσης του, προσέκρουσε το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Skiathos Express» χωρίς να αναφερθεί κάποιος τραυματισμός. Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα κατά τη διάρκεια του συμβάντος στο πλοίο βρίσκονταν 107 επιβάτες εκ των οποίων οι 55 αποβιβάστηκαν στη Σκιάθο.

Το πλοίο έχει υποστεί μικρές εκδορές πάνω από την ίσαλο γραμμή ενώ αναμένεται να επιθεωρηθεί από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα προκειμένου να λάβει πιστοποιητικό καλής αξιοπλοΐας και να συνεχίσει το προγραμματισμένο δρομολόγιο του. Το πλοίο εκτελεί το δρομολόγιο Βόλος-Σκιάθος-Γλώσσα Σκοπέλου-Σκόπελο, Αλόννησο με επιστροφή.

Ειδικότερα το πλοίο κατά την είσοδο του στο λιμάνι της Σκιάθου προσέκρουσε με το πρυμναίο δεξιό τμήμα στην προβλήτα, με αποτέλεσμα να παραμείνει στο λιμάνι.

Κατά την πρόσκρουση επικράτησε αναστάτωση ωστόσο η κατάσταση ομαλοποιήθηκε.

Αλλαγές δρομολογίων του Super Star

Λόγω της προσωρινής ακινησίας του Skiathos Express και για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, τροποποιείται το σημερινό δρομολόγιο του SUPER STAR της Seajets με τα κάτωθι ωράρια :

Aλόννησο: 13.15, από

Σκόπελο 14.15,

Σκιάθο 15.45 με τελική άφιξη στο λιμάνι του Βόλου στις 18.00.

Εικόνα από το πλοίο

Πρόσκρουση του Ε/Γ – Ο/Γ πλοίου Skiathos Express στο λιμάνι της Σκιάθου 30.9.2023 [®Skiathoslife / Βασιλεία Παρίσση]

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Ακτοπλοΐα
Στυλιανίδης: «Οι Βόρειες Σποράδες θα έχουν ανάλογο, ίσως και καλύτερο περιβάλλον ακτοπλοϊκών συνδέσεων από ό,τι ήταν πέρυσι»
Ακτοπλοΐα |

«Οι Βόρειες Σποράδες θα έχουν ίσως και καλύτερο περιβάλλον ακτοπλοϊκών συνδέσεων», λέει ο Στυλιανίδης

Η απάντηση του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Χρήστου Στυλιανίδη στη Βουλή, σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΚΚΕ Κωνσταντίνου – Βασίλειου Μεταξά