
Η Flynn Group, ο μεγαλύτερος όμιλος εκμετάλλευσης εστιατορίων και γυμναστηρίων με franchise, διερευνά την πώληση πλειοψηφικού πακέτου μετοχών που θα μπορούσε να τoν αποτιμήσει σε περισσότερα από 5 δισεκατομμύρια δολάρια, συμπεριλαμβανομένου του χρέους, σύμφωνα με άτομα που γνωρίζουν το θέμα, αναφέρει σε αποκλειστικό του ρεπορτάζ το Reuters.
Η Flynn Group, η οποία εδρεύει στο Σαν Φρανσίσκο, παράγει πάνω από 450 εκατομμύρια δολάρια ετήσια κέρδη προ τόκων, φόρων, και αποσβέσεων, σύμφωνα με τις πηγές.
Μέση Ανατολή: 100 απολύσεις σε KFC – Pizza Hut μετά το μποϊκοτάζ καταναλωτών
Ο όμιλος είναι περισσότερο γνωστός απο τα brand’s που διαχειρίζεται όπως τα franchises Applebees, Taco Bell, Panera Bread, Arby’s, Pizza Hut, Wendy’s και Planet Fitness, συνεργάζεται με την Bank of America (BAC.N), για μια διαδικασία πώλησης, ανέφεραν οι πηγές.
Εταιρείες ιδιωτικών κεφαλαίων και κρατικά επενδυτικά ταμεία είναι μεταξύ των μνηστήρων για το πλειοψηφικό μερίδιο που είναι προς πώληση, πρόσθεσαν οι πηγές, οι οποίες ζήτησαν ανωνυμία επειδή το θέμα είναι εμπιστευτικό.
Οι δάσκαλοι του Οντάριο
Το Ontario Teachers’ Pension Plan (OTPP) και η εταιρεία ιδιωτικών κεφαλαίων Main Post Partners, που είναι επενδυτές στην Flynn Group, θα μπορούσαν να πουλήσουν μέρος των μετοχών τους και να παραμείνουν επενδυτές μετά από μια συμφωνία, σύμφωνα με τις πηγές.
Η διοίκηση του Ομίλου Flynn, που είναι επίσης σημαντικοί μέτοχοι, μπορεί να κάνει το ίδιο, πρόσθεσαν οι πηγές.
Η OTPP κατέχει περίπου το ένα τρίτο του Flynn Group, η Main Post κατέχει λίγο περισσότερο από το ένα τρίτο και η διοίκηση της Flynn κατέχει το υπόλοιπο, ανέφεραν οι πηγές.
Οι εκπρόσωποι των Flynn Group, OTPP, Main Post και Bank of America αρνήθηκαν να σχολιάσουν.
Η εταιρία ιδρύθηκε το 1999 από τον επενδυτή εμπορικών ακινήτων Greg Flynn, και σήμερα λειτουργεί πάνω από 2.600 εστιατόρια και γυμναστήρια στις ΗΠΑ και την Αυστραλία, δημιουργώντας πάνω από 4,5 δισεκατομμύρια δολάρια σε ετήσιες πωλήσεις, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της.
Το 2014, η Ontario Teachers επένδυσε περίπου 300 εκατομμύρια δολάρια στην εταιρεία, εκτιμώντας την σε πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια.


Latest News

Η μεγάλη επιστροφή του σαουδάραβα κολλητού του Μασκ - Η ταραχώδης ζωή του Αλουαλίντ μπιν Ταλάλ
Ο φανταχτερός Σαουδάραβας δισεκατομμυριούχος επενδυτής Αλουαλίντ επιστρέφει στο προσκήνιο, ενθαρρυμένος από την επιστροφή του Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο.

Το Πεκίνο εξετάζει εξαιρέσεις στους δασμούς 125% - Ποια προϊόντα αφορούν
Η Κίνα εξετάζει τώρα εξαιρέσεις από τους δασμούς, στο πνεύμα των αντίστοιχων πρόσφατων αμερικανικών ανακοινώσεων

Goldman: Η Κίνα μπορεί να εξαιρέσει το αιθάνιο και το υγραέριο από υψηλούς δασμούς
Η σημαντική εξάρτηση της κινεζικής βιομηχανίας πλαστικών από τις αμερικανικές εισροές βάζει σε σκέψεις το Πεκίνο, σύμφωνα με τους αναλυτές της Goldman

Ο Τραμπ διαψεύδει... τη διάψευση του Πεκίνου - «Σε εξέλιξη συνομιλίες με την Κίνα»
O αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ υποστηρίζει το ακριβώς αντίθετο από αυτό που λέει το Πεκίνο

Ο κινέζος χειριστής ρομποταξί Pony.ai εξετάζει IPO σε άλλα χρηματιστήρια
Λιγότερο από έξι μήνες μετά την IPO της Νέας Υόρκης, οι αυξανόμενοι φόβοι διαγραφής από ΗΠΑ ωθούν την Pony.ai σε αναζήτηση εναλλακτικής IPO

ΕΚΤ: Οι τράπεζες υποτιμούν τις απώλειες δανείων του τομέα αυτοκινήτων
Η αυτοκινητοβιομηχανία είναι ένας από τους τομείς στους οποίους «οι προβλέψεις των τραπεζών δεν φαίνεται να αντικατοπτρίζουν επαρκώς τους καθοδικούς κινδύνους

Ο Τραμπ βάζει στο μικροσκόπιο την χρηματοδότηση πανεπιστημίων από το εξωτερικό
Νέο εκτελεστικό διάταγμα του Τραμπ απειλεί να περικόψει ομοσπονδιακά χρήματα από τα σχολεία που δεν συμμορφώνονται με τις απαιτήσεις αποκάλυψης ξένων χρηματοδοτήσεων

Η Boeing απειλεί να σταματήσει να κατασκευάζει αεροσκάφη για την Κίνα
Ο εμπορικός πόλεμος ΗΠΑ-Κίνας επισκιάζει τα καλύτερα από τα αναμενόμενα οικονομικά αποτελέσματα της Boeing

Άνοδος της μετοχής της Alphabet λόγω της αύξησης των εσόδων το α' τρίμηνο
Η Alphabet είχε έσοδα 90,23 δισ. δολάρια έναντι προβλέψεων για έσοδα 89,12 δισ. δολαρίων, ενώ τα κέρδη ανά μετοχή ανήλθαν στα 2,81 δολάρια έναντι εκτιμήσεων για 2,01 δολάρια

Από «αόρατη» σύζυγος αντιπροέδρου... celebrity - Ποια είναι η δεύτερη κυρία των ΗΠΑ Ούσα Βανς
Ως δεύτερη κυρία, η Ούσα Βανς έχει κρατήσει χαμηλό προφίλ στην Ουάσιγκτον, αλλά έχει σχέδια