Το Super Bowl στο Λας Βέγκας υπόσχεται να είναι γεμάτο αστέρες και διιασημότητες που θα παρακολουθήσουν τους Kansas City Chiefs και τους San Francisco 49ers να κονταροχτυπιούνται για το αμερικανικό πρωτάθλημα του NFL. Αλλά, η παρακολούθηση δια ζώσης δεν είναι για τον καθένα.

Με το παιχνίδι για τον τίτλο του NFL να πραγματοποιείται στο Λας Βέγκας για πρώτη φορά, σε συνδυασμό με την επίδραση της παρουσίας της Τέιλορ Σουίφτ στην πλευρά των Chiefs, οι τιμές των εισιτηρίων έχουν φτάσει… στη στρατόσφαιρα για το Super Bowl LVIII.

Πανάκριβα απλά καθίσματα

Σύμφωνα με το TicketIQ, η μέση τιμολόγηση της δευτερογενούς αγοράς εισιτηρίων έφτασε το ρεκόρ των $10.752.

Super Bowl: Η παρακολούθηση του αγώνα κόστισε κατά μέσο όρο 115 δολάρια στους Αμερικανούς

Οι μέσες τιμές για το Super Bowl LVIII βρίσκονταν στην υψηλή τιμή των $9.815 στην ηλεκτρονική αγορά TickPick, μια αύξηση 70% σε σχέση με πέρσι, ανέφερε η Front Office Sports. Η μεγαλύτερη αγορά που έγινε για το παιχνίδι στο TickPick ήταν για έξι εισιτήρια στην Ενότητα 336, Σειρά 7 προς $14.810 το εισιτήριο ($88.860  συνολικά).

Οι ιδωτικές σουίτες

Όμως, τα βαριά πορτοφόλια, όπως η Τέιλορ Σουίφτ, θα παρακολουθήσουν το ματς απολαμβάνοντας την ιδιωτικότητά τους, σε πολυτελείς σουίτες που είναι διάσπαρτες γύρω από το Allegiant Stadium.

Η Σουίφτ είναι ίσως η πιο υψηλού προφίλ καλεσμένη που θα παρευρεθεί στον αγώνα καθώς ετοιμάζεται να διασχίσει όλη την υδρόγειο από την Ιαπωνία, όπου έχει συναυλία, προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγαπημένο της Τράβις Κέλσε εν δράσει.

Προς το παρόν, ο πάροχος φιλοξενίας Suite Experience Group διαθέτει ακόμη τρεις σουίτες που δεν έχουν νοικιαστεί. Η τιμή τους κυμαίνεται από $180.000  για τέσσερα εισιτήρια έως 1,8 εκατομμύρια δολάρια για 20 εισιτήρια, αν και αυτές οι τιμές έχουν… πέσει τις τελευταίες ημέρες καθώς πλησιάζει το παιχνίδι. Κάποια στιγμή νωρίτερα, έφτασαν τα 2,5 εκατομμύρια δολάρια.

Οι ακριβότερες σουίτες πολυτελείας στο Allegiant Stadium είναι οι «Παραδοσιακές Σουίτες», οι οποίες φαίνεται ότι έχουν εξαντληθεί, πλην μιας που προσφέρεται στην ιστοσελίδα του Suitehop.com προς μόλίς… 1,25 εκατομμύρια δολάρια.

Αυτές οι σουίτες μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 22 άτομα, που σημαίνει ότι είναι ιδανικές για τα μέλη της οικογένειας των παικτών και τα αγαπημένα τους πρόσωπα την εμβληματική Κυριακή, αναφέρει η Daily Mail.

Σύμφωνα με την αγορά μεταπώλησης εισιτηρίων TickPick, η τιμή μιας σουίτας στο φετινό Super Bowl μπορεί να κοστίσει από $800.000  έως περισσότερα από $2 εκατομμύρια, ανάλογα με τον τύπο της σουίτας.

Υπάρχουν 128 executive σουίτες σε τρία διαφορετικά επίπεδα στο στάδιο, συν 44 Loge Boxes.

Σχεδόν όλες οι σουίτες του σταδίου έχουν ενοικιαστεί για μεγάλα διαστήματα από μεγιστάνες επιχειρηματίες ή και διοικητικά συμβούλια, γεγονός που καθιστά περιορισμένη τη διαθεσιμότητα, σύμφωνα με τον Independent.

Απεριόριστα ποτά και γκουρμεδιές

Σε ένα βίντεο που κοινοποιήθηκε στο TikTok από τον αθλητικό δημοσιογράφο Λουκ Σόουχοκ, οι θαυμαστές έριξαν μια ματιά μέσα σε μια από τις πολυτελείς σουίτες που είχαν δημιουργηθεί για την ημέρα του παιχνιδιού – συμπεριλαμβανομένου του περίτεχνου μενού της.

Χοτ ντογκ με μπέικον, μπουρίτο μπάρμπεκιου, γλασέ ντόνατς, πατάτες carne asada, ψητές πατάτες γεμιστές με θαλασσινά, νάτσος με surf and turf (μπριζόλα και αστακό), χοτ ντογκ από βοδινό wagyu, παγωμένο cheesecake και αναμνηστικά ποπ κορν κατά την είσοδο ήταν μερικά μόνο από τα εδέσματα, που είναι διαθέσιμα στη σουίτα 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων. Οι επισκέπτες θα απολαύσουν επίσης ένα μπαρ με πλήρεις υπηρεσίες και επώνυμα κοκτέιλ.

@lukesawhook

Worth $2.5 Milly? #SuperBowl #nfl #food #chiefs #49ers

♬ First Person Shooter – Drake

Το Suite Experience Group, το οποίο παρέχει σουίτες για το Super Bowl, προσφέρει έξι επιλογές σουιτών: τις Παραδοσιακές Σουίτες, το East Loge Level, τις Club Suites, τα Owners’ Seat και τις Owners’ Club Suites. Ένα από τα φθηνότερα πακέτα σουίτας κοστίζει $300.000  στο Private Premium Loge Box, το οποίο περιλαμβάνει τέσσερα εισιτήρια, τρόφιμα και ποτά. Ωστόσο, το κόστος για μια Club Σουίτα – συμπεριλαμβανομένων 20 εισιτηρίων, δύο πάρκινγκ και φαγητού και ποτών, είναι 1,2 εκατομμύρια δολάρια. Αλλά και το GQ ποστάρισε βίνετο από αυτές τις ανέσεις και πολυτέλειες.

Στην Παραδοσιακή Σουίτα, η οποία μπορεί να φιλοξενήσει 22 έως 26 άτομα, παρέχεται στους επισκέπτες καθίσματα σε στιλ σταδίου και υπαίθριο μπαλκόνι. Η σουίτα περιλαμβάνει ιδιωτικό σαλόνι με μπαρ, μικρή κουζίνα και μπάνιο. Οι παρευρισκόμενοι απολαμβάνουν απεριόριστο φαγητό, ποτά και αλκοόλ καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης. Η μικρότερη σουίτα, το Premium Loge, μπορεί να φιλοξενήσει ομάδες από δύο έως τέσσερα άτομα και απεριόριστα τρόφιμα και μη αλκοολούχα ποτά είναι διαθέσιμα στο Premium Loge Club.

Ενώ ορισμένα μέλη της οικογένειας του NFL είπαν ότι δεν θα παρακολουθήσουν το Super Bowl από σουίτα VIP, είναι πιθανό η Σουίφτ να υποστηρίξει τους Chiefs από ιδιωτική σουίτα. Η 14 φορές νικήτρια Grammy, όχι μόνο παρακολούθησε κάθε παιχνίδι των Chiefs από μια σουίτα ολόκληρη τη σεζόν, αλλά η αξία της  στα περίπου 1,1 δισεκατομμύρια δολάρια είναι σημαντικά υψηλότερη από την εκτιμώμενη καθαρή αξία του αγαπημένου της που είναι 40 εκατομμύρια δολάρια και της επιτρέπει τέτοιες πολυτέλειες.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport
Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)
Business of Sport |

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League – Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι