Τα κρυπτονομίσματα αναδείχθηκαν σε κορυφαίο νικητή στο Super Bowl.

Κατά τη διάρκεια της τριαμισάωρης μετάδοσης προβλήθηκαν τέσσερις διαφημίσεις κρυπτονομισμάτων. Και παρά το γεγονός ότι εκ πρώτης ανάγνωσης ο αριθμός δεν φαίνεται μεγάλος, εν τούτοις, εξακολουθεί να αποτελεί ένα σημάδι ότι τα κρυπτονομίσματα τείνουν να γίνουν mainstream.

Οι διαφημίσεις είχαν ποικίλη θεματολογία, από μία έδειχνε έναν μεγαλύτερο ΛεΜπρόν Τζέιμς να πηγαίνει πίσω στο χρόνο για να επισκεφτεί τον νεότερο εαυτό του, μέχρι και μία άλλη, που απεικόνιζε τον κωμικό Λάρι Ντέιβιντ να χάνει κάθε σημαντική καινοτομία στην ιστορία και τώρα, εμφανιζόταν να αντιστέκεται και στην κρυπτογράφηση.

Αυτό που τράβηξε τη μεγαλύτερη προσοχή παρουσίαζε έναν κωδικό QR να κινείται στην οθόνη με μουσική υπόκρουση για 60 δευτερόλεπτα. Μπέρδεψε πολλούς ανθρώπους, αλλά πολλοί άλλοι σάρωναν τους κωδικούς στις οθόνες τους με τα τηλέφωνά τους.

Οδηγήθηκαν σε μια προσφορά για δωρεάν Bitcoin αξίας 15 δολαρίων για να εγγραφούν στο Coinbase, ένα ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων, όπου οι άνθρωποι μπορούν να αγοράσουν και να πουλήσουν το εικονικό νόμισμα. Όμως ο ιστότοπος κατέρρευσε από τη μαζική αύξηση της επισκεψιμότητας…

Μια μελέτη που έγινε από το Pew Research Center διαπίστωσε ότι το 16% των Αμερικανών είτε έχουν επενδύσει, είτε συναλλάσσονται είτε έχουν χρησιμοποιήσει κρυπτονομίσματα όπως το Bitcoin και το Ethereum.

«Περισσότεροι επενδυτές βλέπουν μακροπρόθεσμη αξία στην προσθήκη Bitcoin και ψηφιακών νομισμάτων στα επενδυτικά τους χαρτοφυλάκια», δήλωσε ο Michael Sonnenshein, Διευθύνων Σύμβουλος της Grayscale Investments.

Οι διαφημίσεις στο Super Bowl τείνουν να είναι μερικά από τα πιο περιζήτητα σποτ στη δικτυακή τηλεόραση. Φέτος, ένα σποτ 30 δευτερολέπτων στο Super Bowl πωλήθηκε για 6,5 εκατομμύρια δολάρια σύμφωνα με το NBC . Πέρυσι οι διαφημίσεις είχαν κατά μέσο όρο 5,6 εκατομμύρια δολάρια στο CBS.

Αυτή η τρέλα με τις διαφημίσεις κρυπτογράφησης θυμίζει το Super Bowl του 2000 κατά την εποχή του dot com.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport
Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)
Business of Sport |

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League – Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι