Ολοκληρώθηκε η μεταφορά των 140 Ytong ηλεκτρικών λεωφορείων, τα οποία αφίχθησαν στον Λιμένα Πειραιά και εκφορτώθηκαν στον τερματικό σταθμό αυτοκινήτων, προκειμένου να διατεθούν άμεσα στις αστικές συγκοινωνίες της Αττικής.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς,  το εξειδικευμένο προσωπικό του ΟΛΠ πραγματοποίησε την εκφόρτωση των λεωφορείων από το πλοίο μεταφοράς οχημάτων στον προβλήτα του σταθμού αυτοκινήτων και τη μεταφορά τους στη συνέχεια στους προβλεπόμενους χώρους υποδοχής.

ΟΛΠ: Μνημόνιο συνεργασίας με το κινεζικό λιμάνι Γκουανγκτζόου

Ικανοποίηση

«Στην ΟΛΠ Α.Ε. είμαστε περήφανοι και απολύτως ικανοποιημένοι για το επίπεδο των υπηρεσιών που παρέχονται, αλλά και των εγκαταστάσεων μας που έχουν μετατρέψει το λιμάνι του Πειραιά σε έναν σημαντικό διαμετακομιστικό κόμβο οχημάτων, προϊόντων και επιβατών. Ειδικά στην προκειμένη περίπτωση χαιρόμαστε που με χρήση των υποδομών μας μεταφέρονται οχήματα που θα διευκολύνουν τη ζωή των συμπολιτών μας και ταυτόχρονα θα συμβάλλουν στους εθνικούς μας στόχους που αφορούν στην προστασία του περιβάλλοντος και την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής» σχολίασε ο Πρόεδρος της ΟΛΠ Α.Ε. κος Yu Zenggang.

Η ΟΛΠ Α.Ε., εισηγμένη εταιρεία του Χρηματιστηρίου Αθηνών διαχειρίζεται και λειτουργεί τον Λιμένα Πειραιά το μεγαλύτερο λιμάνι της Ελλάδας και ενός από τα πιο ολοκληρωμένα λιμάνια στην Ευρώπη από πλευράς λιμενικών υπηρεσιών. Οι δραστηριότητες στο Λιμάνι του Πειραιά περιλαμβάνουν την κρουαζιέρα, τη μεταφορά επιβατών, τον σταθμό εμπορευματοκιβωτίων και αυτοκινήτων, τη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη, τα logistics και υπηρεσίες ελεύθερης ζώνης. Κύριος μέτοχος της ΟΛΠ Α.Ε. με ποσοστό 67% είναι η COSCO Shipping, μία από τις μεγαλύτερες ναυτιλιακές εταιρείες του κόσμου.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Green