Στις ενέργειες του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες υλοποίησης για την ανακατασκευή της παραλιακής οδού του Αγίου Κωνσταντίνου και την κατασκευή ισόπεδου κυκλικού κόμβου στην ανατολική είσοδο των Καμένων Βούρλων, αναφέρθηκε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας, κατά την τελετή υπογραφής σύμβασης του έργου, σήμερα, στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας.

«Για να φτάσουμε ως εδώ, απαιτήθηκε πολλή και σκληρή δουλειά. Χρειάστηκε να ολοκληρωθούν αρκετά βήματα», είπε ο κ. Σταϊκούρας και πρόσθεσε: «Ο προϋπολογισμός του συνολικού έργου ανέρχεται στα 15,6 εκατ. ευρώ και καλύπτεται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών».

Ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών τόνισε: «Αυτό το έργο έρχεται να συμπληρώσει σειρά παρεμβάσεων που υλοποιήθηκαν και υλοποιούνται τα τελευταία χρόνια στον Δήμο Καμένων Βούρλων όπως: Η αναβάθμιση του λιμένα του Αγίου Κωνσταντίνου, η 24ωρη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Καμένων Βούρλων και η αξιοποίηση των ιαματικών πηγών Λουτρών Καμένων Βούρλων και Κονιαβίτη. Οι υποδομές, σε συνδυασμό με τις επενδύσεις αναμένεται να αλλάξουν τον αναπτυξιακό και τουριστικό χάρτη της περιοχής».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Κατασκευές