Στην ενίσχυση της επιχειρηματικής τραπεζικής επενδύει η Revolut, καθώς τα παγκόσμια ετήσια έσοδα στον τομέα του B2B, και συγκεκριμένα στο Revolut Business, ξεπέρασαν τα 500 εκατ. δολάρια. Στην Ελλάδα, ο μηνιαίος όγκος των διεκπεραιωμένων συναλλαγών έφτασε τα 142 εκατομμύρια ευρώ.
Τα νέα αυτά έρχονται ως μια ακόμα εξέλιξη για τη Revolut, καθώς συνεχίζει να επεκτείνει την παρουσία της σε παγκόσμιο επίπεδο με την κυκλοφορία του Revolut Business στη Σιγκαπούρη, προς όφελος των παγκόσμιων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στη χώρα και εισάγοντας μια τραπεζική λύση που βασίζεται στην τεχνολογία, σε μια αγορά που δεν εξυπηρετείται επαρκώς από τις παραδοσιακές τράπεζες.
Revolut: Εξασφάλισε αποτίμηση 45 δισ. – H πώληση μετοχών των υπαλλήλων
Με την κίνηση αυτή, ο συνολικός αριθμός των αγορών στις οποίες δραστηριοποιείται το Revolut Business ανέρχεται στις 40. Η ταχεία ανάπτυξη αναμένεται να συνεχιστεί, καθώς ενσωματώνει πάνω από 20.000 επιχειρήσεις κάθε μήνα, πολλές από τις οποίες προστίθενται στη λίστα με τις εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται ενεργά σε μηνιαία βάση.
Revolut: Η νέα υπηρεσία BillPay
Η fintech με πάνω από 45 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο εγκαινίασε το Revolut BillPay για να ανταποκριθεί περαιτέρω στην αυξανόμενη ζήτηση για τη βελτίωση των τραπεζικών υπηρεσιών για επιχειρήσεις. Εξοπλισμένο με τα σημαντικότερα λογιστικά προγράμματα και λογισμικά, συμπεριλαμβανομένων των QuickBooks, Xero και FreeAgent, το Revolut BillPay έχει σχεδιαστεί για να εξοικονομεί χρόνο στη διαχείριση και πληρωμή λογαριασμών σε προμηθευτές και σε πάνω από 150 προορισμούς, με λίγα μόνο κλικ.
Οι επιχειρήσεις μπορούν να ελαχιστοποιήσουν τις μη αυτόματες ενέργειες, να επωφεληθούν από τους ελέγχους δαπανών και την εφαρμογή κανόνων έγκρισης. Έτσι, αποκτούν την πλήρη εποπτεία των λειτουργιών τους χωρίς να αναλώνονται σε χρονοβόρες ενέργειες.
Η πλατφόρμα εστιάζει με καινοτομίες σε 3 βασικούς τομείς:
-Banking: Το Revolut Business βοηθά τις επιχειρήσεις να εισέλθουν σε νέες αγορές και στην εξοικονόμηση πόρων καθώς μεταφέρουν χρήματα σε πάνω από 150 χώρες. Μέσα στη χρονιά που διανύουμε εισήγαγε τοπικά IBAN σε διάφορες ευρωπαϊκές αγορές, κάνοντας τις τοπικές πληρωμές ακόμη πιο εύκολες, και θα συνεχίσει να αναπτύσσει όλο και περισσότερες ενσωματώσεις και τύπους πληρωμών στην εκάστοτε αγορά.
-Πληρωμές: Το Revolut Business παρουσίασε τη λειτουργία ‘Push-to-Card’, έναν απλό τρόπο για να πληρώνουν οι επιχειρήσεις τους πελάτες και τους συνεργάτες τους οπουδήποτε στον κόσμο και σε ελάχιστα λεπτά — με υποστήριξη σε 78 χώρες και πάνω από 50 τοπικά νομίσματα. Το μόνο που χρειάζεται η επιχείρηση είναι ο αριθμός της κάρτας (και το όνομα), ενώ οι χρήστες επωφελούνται αυτόματα από τις συναλλαγματικές ισοτιμίες της Revolut για διεθνείς πληρωμές.
-Acquiring: Οι έμποροι ανά τον κόσμο χρησιμοποιούν το Revolut Pay για να δέχονται πληρωμές. Στη λίστα περιλαμβάνοντα σημαντικοί πελάτες όπως η Aer Lingus, η Kiwi, η French Connection και η Dermalogica. Για να συνεχίσει να ανταποκρίνεται στην αυξανόμενη ζήτηση, η Revolut θα συνεχίσει να αυξάνει τις επιλογές αποδοχής πληρωμών με το λανσάρισμα ενός τερματικού πληρωμών για μεγαλύτερες επιχειρήσεις.
Ο James Gibson, Επικεφαλής του Revolut Business δήλωσε: «Διαμορφωμένο από την εμπειρία μας στην εξυπηρέτηση εκατομμυρίων πελατών λιανικής, το Revolut Business αναπτύσσεται με εξαιρετικά γρήγορο ρυθμό. Τον τελευταίο χρόνο, κάναμε τεράστια βήματα προς την αποστολή μας να γίνουμε το νούμερο ένα σύστημα αυτοματοποίησης χρηματοοικονομικών για επιχειρήσεις και πρόσφατα φέραμε το προϊόν στη Σιγκαπούρη. Με την υποστήριξη ενός σημαντικού και αυξανόμενου αριθμού πελατών πίσω μας, ενισχύσαμε σημαντικά τη δραστηριότητά μας στον B2B τομέα και είμαστε έτοιμοι να φέρουμε την επανάσταση στις τραπεζικές συναλλαγές για ακόμη περισσότερες επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο».
Από την κυκλοφορία του το 2017, το Revolut Business συνεχίζει να καινοτομεί με πληθώρα εργαλείων και λειτουργιών, που ανταποκρίνονται στις ολοένα και αυξανόμενες ανάγκες των επιχειρήσεων, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα μας για όλες τις χρηματοοικονομικές τους ανάγκες.
Latest News
Ακόμη μια Κυριακή ανοιχτά τα καταστήματα - Τι περιμένει η αγορά
Το 54% των Ελλήνων δήλωσαν ότι θα ξοδέψουν περίπου τα ίδια με πέρυσι για εορταστικές αγορές, ενώ περισσότερα προτίθενται να ξοδέψει το 4%
Προϋπολογισμός 2025: Οι παροχές 1,1 δισ. και η δέσμη μέτρων για τις προμήθειες των τραπεζών
Ο προϋπολογισμός 2025 ψηφίζεται σήμερα Κυριακή 15 Δεκεμβρίου - Ο Μητσοτάκης για παροχές και προμήθεια τραπεζών
Πώς η Ελλάδα γίνεται κόμβος δεδομένων- Από τον Φάρο και τον Δαίδαλο μέχρι τα data centers
Η τεχνητή νοημοσύνη και η ανάγκη της για δεδομένα «φέρνει» και ένα κύμα επενδύσεων, από τα data centers και τα καλώδια οπτικών ινών μέχρι τον «Φάρο» και τον «Δαίδαλο»
Πώς θα κινηθεί η αγορά τα Χριστούγεννα - Τι σχεδιάζουν Jumbo, Κωτσόβολος, Πλαίσιο
Τα Χριστούγεννα αναμένονται οι παραδοσιακές αγορές - το βάρος και τα ερωτηματικά για τις «δεύτερες ανάγκες» μετατίθενται για την εκπτωτική σεζόν του Ιανουαρίου
Τα «παράδοξα» του εμπορικού συνδικαλισμού – Τα 30 χρόνια ΕΣΕΕ και το ντεμπούτο της Αθήνας
Τα πρόσωπα που σημάδεψαν τον θεσμό – Η γένεση της ΕΣΕΕ και η πρώτη φορά πρόεδρος από την πρωτεύουσα
Τι φέρνει ο «γάμος» Entersoft με SoftOne – Στα σχέδια νέες εξαγορές
Όπως είπε ο κ. Κοτζαμανίδης μέχρι πρότινος Entersoft και Softone ήταν ανταγωνιστές μεν αλλά με αμοιβαίο μεταξύ τους σεβασμό, ενώ χαρακτήρισε τις δύο εταιρείες «διαμάντια του κλάδου»
«Κλείδωσε» η εξαγορά της Κάμπος Χίου από την Ελληνικά Γαλακτοκομεία της οικογένειας Σαράντη
Στην τελική ευθεία οι συζητήσεις του θεσσαλικού ομίλου Ελληνικά Γαλακτοκομεία με την Κάμπος Χίου – Έκδοση μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου από τη χιώτικη εταιρεία
Στη Newsphone το κτίριο της Ράδιο Κορασίδης στον Πειραιά μετά από πλειστηριασμό
Ο σημερινός πλειστηριασμός για το κτίριο της Ράδιο Κορασίδης στον Πειραιά, είχε μειωμένη τιμή πρώτης προσφοράς στα 3.417.000 ευρώ
Πράσινο φως από την Κομισιόν για παράταση του «Ηρακλή» - Στα 3 δισ. ο προϋπολογισμός
Η Κομισιόν ενέκρινε νέα παράταση του προγράμματος έως το τέλος του Ιουνίου
«Πράσινο φως» στην Ικτίνος για υπόγειο λατομείο στη Δράμα - Η ανακοίνωση
Η νέα αυτή εκμετάλλευση του υπόγειου λατομείου από την Ικτίνος θα αυξήσει κατά 20% την παραγωγή δολομίτικου Μαρμάρου του Βώλακα