Ημέρα αποχωρήσεων από τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία η σημερινή, με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να χάνει μέρος της δύναμής του.

Μετά την αποχώρηση της τάσης Αχτσιόγλου, που έγινε το πρωί της Πέμπτης, ήρθε η στιγμή να δηλώσει την αποχώρησή του και ο ευρωβουλευτής Δημήτρης Παπαδημούλης.

Όπως έγραψε στα κοινωνικά δίκτυα ο κ. Παπαδημούλης ενημέρωσε την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ για την απόφασή του να μην είναι πλέον μέλος του κόμματος, ενώ παράλληλα παραιτήθηκε από τη θέση του επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Η ανακοίνωση του Δημήτρη Παπαδημούλη

«Μόλις ενημέρωσα την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την απόφασή μου να μην είμαι πλέον μέλος του κόμματος. Υπέβαλλα επίσης παραίτηση από τη θέση του επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που κατέχω από τον Ιούλιο του 2014, μετά από πρόταση του Αλ.Τσίπρα κ ομόφωνη στήριξη των Ε/Β μας».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Ευρωεκλογές: Η δημοσκόπηση των δημοσκοπήσεων – Οι «κερδισμένοι» και οι «χαμένοι»
Επικαιρότητα |

Η δημοσκόπηση των δημοσκοπήσεων για τις ευρωεκλογές – Οι «κερδισμένοι» και οι «χαμένοι»

Σχεδόν τέσσερις εβδομάδες από τις ευρωεκλογές το σκηνικό δείχνει «καθαρό» ως προς το κόμμα που θα τερματίσει πρώτο όμως οι κάλπες θα μετρήσουν το ποσοστό δυσαρέσκειας των πολιτών και θα εξαχθούν χρήσιμα συμπεράσματα.