Με χαρά μαθαίνω ότι επανέρχεται ο Οικονομικός Ταχυδρόμος καθώς, μετά από την ενδεκαετή οικονομική κατάρρευση της κοινωνικής μας οικονομίας, υπάρχει πιεστική ανάγκη για υψηλού επιπέδου ελληνική οικονομική δημοσιογραφία.

Δεν με ενδιαφέρει αν η «γραμμή» του νέου Οικονομικού Ταχυδρόμου θα είναι, ή όχι, «φιλική» προς το ΜέΡΑ25, την οικονομική μας ανάλυση, το οικονομικό μας πρόγραμμα. Προσωπικά μιλώντας, ενθουσιάζομαι όταν διαβάζω υψηλής ποιότητας οικονομικές αναλύσεις με τις οποίες διαφωνώ – υπό τον όρο όμως ότι είναι ειλικρινείς και λογικά συνεπείς.

Εύχομαι στον νέο Οικονομικό Ταχυδρόμο, όποια και να είναι η «γραμμή» του, να κερδίσει την αξιοπιστία που απώλεσε ο υπόλοιπος οικονομικός Τύπος κάνοντας τα στραβά μάτια κάθε φορά που το κράτος μας, οι τράπεζες αλλά και ιδιώτες αντιμετώπιζαν την πτώχευση ως εάν να επρόκειτο για πρόβλημα έλλειψης ρευστότητας.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Opinion
Γαλλία και Ιταλία υπέγραψαν Συμφωνία Συνεργασίας αντίστοιχη της ελληνογαλλικής
Opinion |

Γαλλία και Ιταλία υπέγραψαν Συμφωνία Συνεργασίας αντίστοιχη της ελληνογαλλικής

Παρόλο που περιλαμβάνει πτυχές συνεργασίας, πέραν της αμυντικής, η συμφωνία αυτή επιβεβαιώνει μια τάση: ο Μακρόν μετά την αποχώρηση της Μέρκελ επιθυμεί να πρωταγωνιστήσει στις ευρωπαϊκές εξελίξεις.