Στα 1,3 δισ. ευρώ ανήλθαν οι προσφορές στο βιβλίο προσφορών που άνοιξε σήμερα το πρωί η Eurobank για την άντληση 500 εκατ. ευρώ μέσω senior preferred ομολόγου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το βιβλίο κλείνει αυτήν την ώρα, με το κουπόνι να διαμορφώνεται σε 2% και την απόδοση στο 2,125%.
Παρά τις μεγάλου ύψους προσφορές, η τράπεζα δεν θα παρεκκλίνει από τον προγραμματισμό της και θα σηκώσει 500 εκατ. ευρώ.








![Ακίνητα: Πόσα έχουν τράπεζες και servicers – Ο ρόλος τους στη στεγαστική κρίση [γραφήματα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2026/07/akinita-4-300x300.jpg)








![Ενοίκια: Πού και πόσο αυξήθηκαν οι τιμές [πίνακες]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2026/07/ot_enoikia24-1024x600-1.png)









![Ακίνητα: Πόσα έχουν τράπεζες και servicers – Ο ρόλος τους στη στεγαστική κρίση [γραφήματα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2026/07/akinita-4.jpg)







