Ο Ρεγκέ-Ζαν Πέιτζ, πρωταγωνιστής του «Bridgerton» του Netflix, είναι ο… αγαπημένος των παικτών στις στοιχηματικές πλατφόρμες, ως επόμενος και πρώτος έγχρωμος Τζέιμς Μποντ.

Η στοιχηματική πλατφόρμα William Hill, με έδρα το Λονδίνο, φέρει, σύμωνα με το Bloomberg, τον 31 ετών Ρεγκέ-Ζαν Πέιτζ να έχει 5 προς 2 πιθανότητες να πρωταγωνιστήσει στην 26η ταινία του Τζέιμς Μποντ, έχοντας προβάδισμα σε σχέση με τους Βρετανούς Τομ Χάρτι, 44 ετών και Τζέιμς Νόρτον, 36 ετών, που βρίσκονται στο 3 προς 1. Ο πολυσυζητημένος έγχρωμος ηθοποιός, ο Ίντρις Έλμπα, 49 ετών, βρίσκεται στο 8-1.

Ο Πέιτζ κέρδισε τη φήμη του, πρωταγωνιστώντας ως ο Δούκας του Χέιστινγκς στο δράμα του Bridgerton του Netflix το 2020. Ο ηθοποιός, ο οποίος δεν θα συνεχίσει τη δεύτερη σεζόν, έχει άλλα μεγάλα σχέδια στα σκαριά.

Θα πρωταγωνιστήσει σε μια ταινία του Netflix και έχει το προβάδισμα για ένα ριμέικ του «ο άγιος» («Τhe Saint») από την Paramount Pictures της ViacomCBS Inc. Στην αρχική έκδοση πρωταγωνίστησε ο Ρότζερ Μουρ, ο οποίος συνέχισε ως 007.

Ο σημερινός Μποντ, Ντάνιελ Κρεγκ, 53 ετών, πραγματοποιεί την πέμπτη και τελευταία του εμφάνιση ως ο πιο διάσημος κατάσκοπος του κόσμου στο «No Time to Die».

Αξίζει να αναφερθεί, ότι στο μεταξύ, η συμφωνία εξαγοράς του κινηματογραφικού στούντιο Metro-Goldwyn-Mayer από την Amazon που έχει τη διανομή των ταινιών 007 στις ΗΠΑ, εξετάζεται από την Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Plus