Πτωτικά κινούνται οι αμερικανικοί δείκτες σήμερα, εκτός από τον Dow Jones που προσπαθεί να κρατήσει ένα μικρό περιθώριο ανόδου, με τον τεχνολογικό κλάδο όμως να βρίσκεται στο επίκεντρο των πιέσεων.

Ειδικότερα, ο Dow Jones σημειώνει κέρδη 0,03% στις 34.326 μονάδες, με τον S&P 500 να είναι στο -0,36% και στις 4.341 μονάδες. Ο Nasdaq επιχειρεί στις 14.413 μονάδες με απώλειες 1,05%.

Στο επίκεντρο της συνεδρίασης είναι σήμερα η μετοχή της Tesla, η οποία ενισχύεται κατά 3,4%, αφού η εταιρεία δήλωσε αυτό το Σαββατοκύριακο ότι παρέδωσε 241.300 ηλεκτρικά οχήματα κατά το τρίτο τρίμηνο, πολύ πάνω από τις εκτιμήσεις των αναλυτών.

Οι μετοχές της Merck συνεχίζουν την ισχυρή τους πορεία, καταγράφοντας κέρδη 5%, μετά από άνοδο 8% την Παρασκευή, αφού ο κατασκευαστής φαρμάκων δήλωσε ότι η από του στόματος αντιική θεραπεία που αναπτύχθηκε με τη Ridgeback Biotherapeutics για την Covid-19 μείωσε τον κίνδυνο νοσηλείας ή θανάτου κατά 50%.

Στον αντίποδα, οι μεγάλες τεχνολογικές μετοχές όπως η Apple, η Nvidia και η Microsoft κινούνται σε αρνητικά εδάφη, καθώς για ακόμη μία φορά δέχονται το πλήγμα της αύξησης των αποδόσεων των ομολόγων.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Wall Street