Τις εταιρείες που έχουν έκθεση στην αγορά κρυπτονομισμάτων, αλλά παρέχουν και την κατάλληλη επενδυτική ασφάλεια εντόπισε η Bank of America, με αφορμή τη νέα ανάκαμψη του bitcoin πάνω από τα 52 χιλ. δολάρια σήμερα. Η BofA, εντόπισε 20 αμερικανικές εισηγμένες που έδωσε σύσταση «buy» (αγορά) και «neutral» ουδετερότητα, με κριτήριο την έκθεσή τους σε ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία.

Οι εταιρείες είναι εκείνες που «ενδέχεται να παρουσιάσουν βελτίωση της αποτίμησής τους λόγω της έκθεσης σε ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία», αναφέρει στην ανάλυσή της η BofA. Μερικές από αυτές μάλιστα είναι:

– Coinbase Global
– JP Morgan
– Morgan Stanley
– Signature Bank
– PayPal
– Exelon Corporation
– NRG Energy
– Vistra Energy
– Fox Corporation
– Walt Disney Company
– Warner Music Group

Όπως αναφέρει η BofA το σύμπαν των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων είναι πολύ μεγάλο για να το αγνοήσουμε, ενώ εμπεριέχουν και ένα μεγάλο κεφάλαιο επενδυτικών κριτηρίων που είναι η καινοτομία. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι η επένδυση είναι χωρίς κίνδυνο. Η κανονιστική αβεβαιότητα είναι ο μεγαλύτερος βραχυπρόθεσμος κίνδυνος, σύμφωνα με την BofA.

Ωστόσο, στο πρώτο εξάμηνο του 2021, οι επενδύσεις επιχειρηματικών κεφαλαίων σε ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία και blockchain ανήλθαν σε 17 δισ. δολάρια, από 5,5 δισ. δολάρια για ολόκληρο το έτος 2020.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News