Ως σημαντική επιτυχία χαρακτηρίζει η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων την ανανέωση της επιχειρησιακής συλλογικής σύμβασης εργασίας στην εταιρεία «Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης», με την οποία αποφασίστηκε να δοθούν αυξήσεις 3% για την πλειονότητα των εργαζομένων της εταιρείας.

Η ανακοίνωση της ΟΙΥΕ

Η ΟΙΥΕ χαιρετίζει την επιτυχία του Πανελλαδικού Σωματείου Εργατοϋπαλλήλων της Επιχείρησης ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ που κατάφερε να ανανεώσει την επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας με αυξήσεις 3% για τη συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων.

Η επιχειρησιακή ΣΣΕ κατοχυρώνει σε αυτή τη συγκυρία αμοιβές και δικαιώματα και διευρύνει το συνολικό πλέγμα των παροχών και της προστασίας για τους εργαζόμενους.

Η επιτυχία αυτή αποτελεί φάρο για τους εργαζόμενους στον κλάδο του εμπορίου.

Η ΟΙΥΕ θεωρεί τέτοιες επιτυχίες όπως αυτή βάζουν υψηλά αναχώματα στην επίθεση που δεχόμαστε ως εργαζόμενοι και αποτελούν θεμέλιο λίθο για τα κλαδικά αιτήματα στο εμπόριο και τους συνδικαλιστικούς στόχους που έχουμε θέσει, να ανακτήσουμε την αξιοπρέπεια των εργαζομένων με ΣΣΕ στο εμπόριο, να διευρύνουμε την προστασία των εργαζομένων και να ενισχύσουμε το κύρος και τη διαπραγματευτική δυνατότητα των συνδικάτων.

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Με ισχυρές συμμαχίες απαντά στην τουρκική προκλητικότητα η Ελλάδα – Πού θα κριθεί η «παρτίδα»
Επικαιρότητα |

Με ισχυρές συμμαχίες απαντά στην τουρκική προκλητικότητα η Ελλάδα – Πού θα κριθεί η «παρτίδα»

Μετά τις δύο συμφωνίες με ΗΠΑ και Γαλλία, η κυβέρνηση στρέφει το βλέμμα της στην ευρύτερη περιοχή. Ιδιαίτερα σημαντική είναι η Τριμερής Σύνοδος Κορυφής Ελλάδας – Κύπρου – Αιγύπτου την Τρίτη στην Αθήνα

Γαλλία – Εκτός ελληνογαλλικής συμφωνίας η ΑΟΖ διευκρινίζει το Παρίσι
Επικαιρότητα |

Εκτός ελληνογαλλικής συμφωνίας η ΑΟΖ - Διευκρινίσεις από το Παρίσι

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του γαλλικού υπουργείου Άμυνας, «η ΑΟΖ δεν θεωρείται μέρος της επικράτειας ενός κράτους, ιδίως από τη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας»

«Αποχαιρετισμός» Μέρκελ – Ερντογάν – Η συνομιλία, το γεύμα και… το αμαξάκι του γκολφ
Επικαιρότητα |

«Αποχαιρετισμός» Μέρκελ - Ερντογάν: Η συνομιλία, το γεύμα και… το αμαξάκι του γκολφ

Η συνάντηση, η ατζέντα της οποίας δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή, πραγματοποιήθηκε στην προεδρική κατοικία στην περιοχή Ταράμπια της Κωνσταντινούπολης και είχε διάρκεια μίας ώρας