Ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla, Ίλον Μασκ, ένθερμος υποστηρικτής των κρυπτονομισμάτων αποκάλυψε ότι δεν έχει επενδύσει στο meme crypto Shiba Inu, παρόλο που έχει κάνει αρκετά tweets για το ψηφιακό αυτό νόμισμα, με αποτέλεσμα η τιμή του να ανέβει σημαντικά.

Σε μια σειρά από tweets, επανέλαβε ότι υποστηρίζει το dogecoin, αποκαλώντας το «crypto του λαού», όπως και πολλοί από τους υπαλλήλους του στην Tesla και τη SpaceX. Αλλά είπε ότι δεν έχει καμία σχέση με το μη κερδοσκοπικό Ίδρυμα Dogecoin.

Πρόσθεσε επίσης ότι, ούτε αυτός ούτε ο συνεργάτης του Jared Birchall ήταν στο συμβουλευτικό συμβούλιο του ιδρύματος, το οποίο εργάζεται για την προώθηση της αγοράς κρυπτονομισμάτων μέσω διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, υπεράσπισης και προστασίας εμπορικών σημάτων

Ο Ίλον Μασκ αποκάλυψε ότι έχει επενδύσει στο bitcoin και στο ethereum – τα κορυφαία κρυπτονομίσματα στον κόσμο – ένα χαρτοφυλάκιο για το οποίο έχει επίσης μιλήσει στο παρελθόν.

Τα tweets του Musk έχουν συχνά σημαντικό αντίκτυπο στην τιμή των κρυπτονομισμάτων. Για παράδειγμα, το bitcoin εκτινάχθηκε στα ύψη όταν έγραψε στο Twitter ότι η Tesla θα συνέχιζε να δέχεται bitcoin μόλις γίνει πιο φιλικό προς το περιβάλλον.

«Όπως είδαμε με το dogecoin και τώρα τον Shiba Inu, τα tweets από μεγιστάνες όπως ο Ίλον Μασκ ελέγχουν την άνοδο και την πτώση του ψηφιακού στοιχείου», είπε ο Michael Kamerman, Διευθύνων Σύμβουλος της Skilling.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Crypto