Ένα βίντεο που κάνει το γύρο του Twitter τη Δευτέρα δείχνει τον διάσημο και γοητευτικό ηθοποιό και κινηματογραφικό παραγωγό Λεονάρντο Ντι Κάπριο να συνομιλεί με τον ιδρυτή της Amazon, Τζεφ Μπέζος και την κοπέλα του, Λόρεν Σάντσες, στο LACMA Art+Film Gala στο Λος Άντζελες το Σάββατο. Στο βίντεο, η Σάντζες έχει για λίγο το χέρι της γύρω από τον Ντι Κάπριο και οι δυο τους φαίνεται να τα πάνε πολύ καλά, κάτι που προφανώς δεν ξέφυγε της προσοχής του Μπέζος.

«Λέο, έλα εδώ, θέλω να σου δείξω κάτι…» έγραψε ο Μπέζος στο Twitter, συνοδεύονταν την ανάρτησή του με μια φωτογραφία του χωρίς πουκάμισο, να αγκαλιάζει μια πινακίδα που προειδοποιεί για… «θανατηφόρα πτώση».

Ο Μπέζος και η Σάντσες, που είναι τηλεπαρουσιάστρια και πιλότος ελικοπτέρου, έβγαιναν ως ζευγάρι τουλάχιστον από τον Ιανουάριο του 2019, όταν εν μέσω διεθνούς έκπληξης, ο ιδρυτής της Amazon και η επί 25 χρόνια σύζυγός του, Μακέντζι Σκοτ ανακοίνωναν ότι χώριζαν.

Η σχέση του Μπέζος και της Σάντσες έδωσε μπόλικη «τροφή» στα διάφορα ταμπλόιντ, με το National Enquirer να δημοσιεύει κείμενα που είχε στείλει ο Μπέζος στην Σάντσεζ και το έντυπο να ισχυρίζεται ότι είχε πρόσβαση σε «τολμηρές» φωτογραφίες του τότε CEO της Amazon.

Σε μια εκρηκτική του ανάρτηση ο Μπέζος κήρυξε τον πόλεμο στο National Enquirer και ενέπλεξε την κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας την οποία και κατηγόρησε για τις επίμαχες διαρροές. (Πάντως η κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας αρνήθηκε οποιοδήποτε ρόλο στην υπόθεση και το Enquirer υποστήριξε ότι ο αδελφός της Σάντσες, Μάικλ, ήταν η μόνη πηγή των διαρροών.)

Από τότε, το ζευγάρι ζει τον φλογερό έρωτά του ταξιδεύοντας σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης, από την Ινδία μέχρι την Καραϊβική, σε πολυτελή γιοτ. Το ζευγάρι αγόρασε πρόσφατα ένα σπίτι 78 εκατομμυρίων δολαρίων στη Χαβάη και ελπίζει να «συμβάλει στην υποστήριξη της τοπικής κοινότητας», σύμφωνα με μια αναφορά του Pacific Business News.

Από την πλευρά του, ο Ντι Κάπριο έχει σχέση με το 24χρονο μοντέλο και ηθοποιό Καμίλα Μορόνε από τον Δεκέμβριο του 2017.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Plus