Ο Τσέχος δισεκατομμυριούχος Ντάνιελ Κρετίνσκι ολοκλήρωσε την αγορά του 27% των μετοχών της ιστορικής ομάδας της Πρέμιερ Λινγκ, Γουέστ Χαμ.

Ο επιχειρηματίας και δικηγόρος Κρετίνσκι θα ενταχθεί στο διοικητικό συμβούλιο των «Σφυριών» μαζί με τον συνεταίρο του Πάβελ Χόρσκι, όπως προβλέπει η σχετική συμφωνία.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που καλωσορίζω τον Ντάνιελ Κρετίνσκι, τον Πάβελ Χόρσκι και την επενδυτική εταιρεία τους 1890 a.s στη Γουέστ Χαμ», δήλωσε η Κάρεν Μπράντι, αντιπρόεδρος της ομάδας.

«Προσπαθούμε πάντα να προοδεύουμε και η συμμετοχή του Ντάνιελ φέρνει επενδύσεις που ενισχύουν τη θέση του συλλόγου και με τη σειρά τους θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη της ομάδας. Η ισχυρή επιχειρηματική οξυδέρκεια και η ποδοσφαιρική εμπειρία του Ντάνιελ θα είναι τεράστιο όφελος για τον σύλλογο».

Η Γουέστ Χαμ, που αυτή τη στιγμή είναι τρίτη στην Πρέμιερ Λιγκ, έχει προκριθεί στους νοκ άουτ αγώνες στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ της φετινής σεζόν και στα προημιτελικά του Κυπέλλου EFL.

Ο Κρετίνσκι, ο οποίος είναι επίσης ιδιοκτήτης της κορυφαίας τσέχικης ομάδας Σπάρτα Πράγας, είπε ότι ήταν «ενθουσιασμένος» που έγινε μέρος ενός «πολύ συναρπαστικού μέλλοντος» για τη Γουέστ Χαμ.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport
Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)
Business of Sport |

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League – Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι