Σε δήλωσή του σχετικά με τις αποκαλύψεις για τις καταγγελίες Βγενόπουλου, ο Ευάγγελος Βενιζέλος σημείωσε ότι «χρειάστηκε μεγάλος και επίμονος αγώνας για να αντέξει η Δημοκρατία και το Κράτος Δικαίου τη λαίλαπα της περιόδου 2015-2019».
Ο Ευ. Βενιζέλος πρόσθεσε:
«Φαίνεται ότι δεν υπήρχε κανένας φραγμός. Αντίθετα, φαίνεται ότι υπήρχε συναγωνισμός κυκλωμάτων. Από την αποκάλυψη της συνομιλίας αυτής – αποκάλυψη που συνιστά μεγάλη δημοσιογραφική επιτυχία αλλά και δημόσιο καθήκον – προκύπτει, μεταξύ πολλών άλλων, ότι τους απασχολούσε η πολιτική μου αντίδραση και κριτική. Ευχαριστώ για τα εύσημα και λυπάμαι για το βάθος της δοκιμασίας της Δικαιοσύνης. Η χώρα σώθηκε θεσμικά στο παρά πέντε.»















![Ειδική παράταση της παραγραφής μετά την έκδοση απόφασης της Διεύθυνσης Επίλυσης Διαφορών [8ο Μέρος]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2026/05/taxes-scaled-1-1024x732-1-1-1.jpg)






















