Στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης προσγειώνεται από χθες Τρίτη 7 Ιουνίου η Qatar Airways δρομολογώντας τρεις πτήσεις την εβδομάδα προς το διάσημο ελληνικό νησί από το Διεθνές Αεροδρόμιο Χαμάντ στην Ντόχα.

Το αεροσκάφος A320 προσγειώθηκε στο Διεθνές Αεροδρόμιο Θήρας για πρώτη φορά και στην υποδοχή του παρευρέθηκαν ανώτατα στελέχη της Fraport Greece.

Η αεροπορική εταιρεία γιόρτασε το γεγονός δημιουργώντας ένα ξεχωριστό μενού για την πτήση, σχεδιασμένο, ώστε να αναδείξει την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα.

Η εναρκτήρια πτήση από την Ντόχα πραγματοποιήθηκε από τον Καταριανό κυβερνήτη Abdulaziz Al Kaabi και τον Έλληνα κυβερνήτη Ανδρέα Ευλαμπίδη για να τιμήσουν την πρώτη πτήση προς τη Σαντορίνη.

Τρεις ελληνικές πύλες εισόδου

Ο νησιωτικός προορισμός είναι η τρίτη ελληνική πύλη εισόδου του εθνικού αερομεταφορέα για το Κράτος του Κατάρ, μετά την Αθήνα και τη Μύκονο. Οι εποχικές πτήσεις προς τη Μύκονο ξεκίνησαν πάλι στις 3 Ιουνίου με τέσσερις πτήσεις εβδομαδιαίως και οι πτήσεις προς την Αθήνα διπλασιάστηκαν σε δύο ημερησίως, προσφέροντας περισσότερες επιλογές στους επιβάτες που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους αλλά και για λόγους αναψυχής.

Με τις τρεις πτήσεις εβδομαδιαίως προς Σαντορίνη, οι επιβάτες μπορούν πλέον να απολαμβάνουν απρόσκοπτη συνδεσιμότητα με περισσότερους από 140 προορισμούς σε ολόκληρο το δίκτυο της αεροπορικής εταιρείας παγκοσμίως μέσω του Διεθνούς Αεροδρομίου Χαμάντ, προς δημοφιλείς προορισμούς σε Μέση Ανατολή, Ασία και Αυστραλία. Βελτιωμένη συνδεσιμότητα σημαίνει ότι οι πελάτες μπορούν να αναχωρήσουν από την Αυστραλία Παρασκευή βράδυ και να φτάσουν στην Σαντορίνη το απόγευμα του Σαββάτου.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τουρισμός