Είναι γεγονός, ο «Joker», ο κακός που λατρεύτηκε όσο κανείς επιστρέφει στην πανί του κινηματογράφου. Ο Χοακίν Φίνιξ πρόκειται να πρωταγωνιστήσει και δεύτερη φορά στην ταινία του Τοντ Φίλιπς «Joker».

Ο σκηνοθέτης της ταινίας ανκοίνωσε τα ευχάριστα νέα, πριν από μερικές εβδομάδες, επιβεβαιώνοντας τη συνέχεια της επιτυχημένης ταινίας του 2019. Στη δημοσίευση του συμπεριέλαβε μια σειρά εικόνων στο Instagram. Μεταξύ των εικόνων αυτή που ξεχώρισε ήταν ένα κόκκινο εξώφυλλο από το σεναρίο με τον τίτλο «Joker: Folie à Deux».

Διαβάστε επίσης: Χοακίν Φίνιξ – H πρώτη του ταινία μετά τον «Joker» είναι ένα κινηματογραφικό ποίημα

Για το Joker 2 λέγεται ότι η αμοιβή του Φίνιξ θα αγγίζει τα 20 εκατομμύρια δολάρια.

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι θαυμαστές του υποστήριζουν ότι αξίζει και ακόμη περισσότερα, καθώς η συγκεκριμένη ταινία θα επηρεάσει την ψυχική του υγεία

Σε μία άλλη φωτογραφία της ανάρτησης, παρουσιάστηκε ο  Χοακίν Φίνιξ να καπνίζει, ενώ διαβάζει το σενάριο.

Υπενθυμίζεται ότι ο οσκαρικός ηθοποιός είχε λάβει 4,5 εκατομμύρια δολάρια για το Joker του 2019. Η ταινία έκανε τεράστια επιτυχία, με εισπράξεις πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια παγκοσμίως. Ήταν η έβδομη πιο εμπορική ταινία της χρονιάς και 32η όλων των εποχών.

Η ταινία είχε κέρδισει 12 υποψηφιότητες στα Όσκαρ, συμπεριλαμβανομένων αυτών της καλύτερης ταινίας, σκηνοθεσίας, Α’ ανδρικού ρόλου, διασκευασμένου σεναρίου και μουσικής. Ο Φίνιξ κέρδισε το Όσκαρ καλύτερου ηθοποιού και η Χίλντουρ Γκουντναντότιρ (Hildur Gunadottir) κέρδισε το Όσκαρ καλύτερης πρωτότυπης μουσικής.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Plus