Ένα επεισόδιο, όλο κι όλο, ήταν αρκετό! Το HBO έσπευσε ήδη να δώσει το πράσινο φως για μια δεύτερη σεζόν του «House of the Dragon», εμφανώς ευχαριστημένο που η πρεμιέρα της νέας σειράς κατέγραψε ρεκόρ τηλεθέασης στην ιστορία της εταιρείας παραγωγής, δείχνοντας πως τα τρία χρόνια που έχουν μεσολαβήσει από την ολοκλήρωση του «Game of Thrones» δεν έχουν πτοήσει τους εκατομμύρια φανς της σειράς σε όλο τον πλανήτη.

Το prequel, που λαμβάνει χώρα 170 χρόνια πριν την ορίτζιναλ σειρά και επικεντρώνεται στην ιστορία των Ταργκάριεν, προσέλκυσε σχεδόν 10 εκατ. τηλεθεατές το βράδυ της μετάδοσης του, ενώ μέσα σε λίγα 24ωρα έχει ήδη ξεπεράσει τα 20 εκατ.

Διαβάστε επίσης: Game of Thrones εναντίον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών: Η «μάχη» του παλιού με το νέο Χόλιγουντ

«Είμαστε κάτι παραπάνω από υπερήφανοι για όλη την ομάδα του House of the Dragon και το τι πέτυχε» ανέφερε σε δηλώσεις της η εκτελεστική αντιπρόεδρος της HBO Programming, Φραντσέσκα Όρσι. Ανακοίνωσε δε, πως η επική περιπέτεια του Οίκου Ταργκάριεν θα συνεχιστεί και για δεύτερη σεζόν.

Θυμίζουμε πως η νέα σειρά, η οποία βασίζεται στο βιβλίο του Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν «Fire & Blood» (2018) θα έχει μόνο 10 επεισόδια, το κάθε ένα από τα οποία κόστισαν περίπου 20 εκατ. δολάρια. Όμως, το συνολικό κόστος των 100 εκατ. δολαρίων φαίνεται πως απέδωσε καρπούς για την εταιρεία, που κατάφερε να ξανακερδίσει τους φαν του Game of Thrones.

Εξάλλου, οι δύο σεζόν του prequel θα είναι πιθανότατα μόνο η αρχή. Το δίκτυο σκοπεύει να δημιουργήσει αρκετές σειρές που θα επικεντρώνονται στους δημοφιλείς χαρακτήρες του GoT. Μεταξύ άλλων, έχει στα «σκαριά» μια σειρά που θα ασχολείται αποκλειστικά με τον Τζον Σνόου και την συνέχεια της περιπέτειας του.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Plus