Αν ο Βρετανός χρηματιστηριακός αναλυτής,  Γιόακιμ Κλέμεν, πέσει μέσα και φέτος τότε η Αργεντινή θα στεφθεί παγκόσμια πρωταθλήτρια στο Μουντιάλ του Κατάρ στις 18 Δεκεμβρίου.

Αυτό προκύπτει από το προγνωστικό σύστημα του Κλέμεν, του οποίου το μοντέλο συνδυάζει διάφορες μαθηματικές μεταβλητές με κοινωνικοοικονομικούς δείκτες για να καθορίσει ποσοστά επιτυχίας ή αποτυχίας. Μάλιστα, το μοντέλο αυτό του επέτρεψε να προβλέψει τις νίκες της Γερμανίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 στη Βραζιλία και της Γαλλίας στη Ρωσία το 2018 .

Διαβάστε επίσης – Παγκόσμιο Κύπελλο Κατάρ: Αυστηροί περιορισμοί στο αλκοόλ – Θα απαγορεύεται στα γήπεδα

Όπως επισημαίνει σε δημοσίευμά της η ισπανική εφημερίδα Marca, o  Βρετανός χρηματιστής για να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η La Albiceleste θα βάλει ένα ακόμα αστέρι στην ασπίδα της, λαμβάνει υπόψη όχι μόνο αθλητικές έννοιες, αλλά και πτυχές του περιβάλλοντος της χώρας: όπως ο πληθυσμός και το ΑΕΠ.

Οι υπολογισμοί του δείχνουν ότι ο Μέσι θα σηκώσει την κούπα όπως έκανε με το Copa América το 2021 .

Η Αργεντινή αγωνίζεται στη φάση των ομίλων με Σαουδική Αραβία, Μεξικό και Πολωνία. Η Αργεντινή θα περάσει στη φάση των «16» και εν συνεχεία στα προημιτελικά, ενώ στα ημιτελικά εκτιμάται ότι θα αποκλείσει την Ισπανία.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σύμφωνα με την ίδια εξίσωση στον τελικό θα παίξουν η Αργεντινή με την Αγγλία, με την πρώτη να κερδίζει.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport
Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)
Business of Sport |

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League – Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι