Ενώπιον της ανακρίτριας οδηγούνται αυτή την ώρα ο 53χρονος ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε το 12χρονο κορίτσι έναντι αμοιβής εδώ και μήνες στα Σεπόλια, μαζί με τον 42χρονο συγκατηγορούμενό του.

Σε δηλώσεις του ο δικηγόρος Βασίλης Χρονόπουλος ανέφερε ότι δεν θα αναλάβει την υπόθεση, αλλά για την υπεράσπιση του 53χρονου θα διοριστεί αυτεπάγγελτα δικηγόρος.

Ο κ. Χρονόπουλος δήλωσε πως θα παραμείνει στον χώρο, για να βοηθήσει τον συνάδελφό του που θα αναλάβει την υπόθεση, καθώς η ανάκριση δεν θα αναβληθεί και θα γίνει σήμερα.

Οι δύο κατηγορούμενοι έφτασαν στον χώρο των δικαστηρίων, φορώντας χειροπέδες, εν μέσω έντονων αντιδράσεων από τον κόσμο που βρισκόταν στο σημείο.

«Βρωμόσκυλα» ακούστηκε να φωνάζει το πλήθος προς του κατηγορούμενους.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι ακούστηκε μήνυμα… στήριξης προς τον 42χρονο παιδοβιαστή, πιθανότατα κάποιο μέλος της οικογένειας του που βρέθηκε εκεί «Γιάννη, είμαστε μαζί σου» ακούστηκε να φωνάζει.

Η στιγμή που καταφτάνει ο παιδοβιαστής στην Ευελπίδων:

Οι δηλώσεις του δικηγόρου:

«Μου ανατέθηκε μόλις χτες από την πλευρά του κατηγορουμένου η υπεράσπισή του. Επισκέφτηκα τον κατηγορούμενο στη ΓΑΔΑ και ενημερώθηκα και για τη δικογραφία. Η δικογραφία είναι ελλιπής, αναμένεται στις προσεχείς ημέρες να προστεθούν πολλά νέα στοιχεία και για τον λόγο αυτό αποφάσισα ότι προς το παρόν στάδιο δεν μπορώ να αναλάβω, τόσο για προσωπικούς λόγους όσο και για την πληρότητα της υπεράσπισης ενός αδικήματος ενός κατηγορουμένου που κατηγορείται με τόσο ειδεχθή εγκλήματα και δεν μπορώ να έχει ακόμα πλήρη εικόνα της δικογραφίας για να μπορέσω να υπερασπιστώ οποιονδήποτε εντολέα με πληρότητα» δήλωσε ο κ. Χρονόπουλος.

«Η ανακρίτρια θα ζητήσει σήμερα το διορισμό αυτεπαγγέλτου δικηγόρου. Η ανάκριση δεν μπορεί να αναβληθεί άλλο, πρέπει να γίνει σήμερα. Θα παραμείνω εδώ, αφού γνωρίζω τη δικογραφία, να βοηθήσω τον συνάδελφο που θα αναλάβει. Η δικογραφία εκτιμώ ότι θα φτάσει κατά την εκτίμηση μου πάνω από 3.000 σελίδες. Το βασικό στοιχείο που λείπει είναι στοιχεία από το κινητό του κατηγορουμένου που έχει κατασχεθεί όπως και οι υπόλοιπες ηλεκτρονικές συσκευές του, το οποίο θα προστεθεί σε δεύτερη φάση στη δικογραφία» τόνισε ο δικηγόρος.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα