Μέχρι τις 11 Νοεμβρίου θα πρέπει όλες οι επιχειρήσεις – εργοδότες να υποβάλουν το έντυπο Ε4, δηλαδή τον ετήσιο πίνακα με το προσωπικό τους, στο πληροφοριακό σύστημα Εργάνη, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας.

Ειδικότερα, με απόφαση του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστή Χατζηδάκη παρατείνεται η προθεσμία που έχουν οι επιχειρήσεις για την ηλεκτρονική υποβολή του εντύπου Ε4 (Ετήσιος/Ετήσιος Συμπληρωματικός Πίνακας Προσωπικού) στο ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ για το τρέχον έτος.

Διαβάστε επίσης: Το «δίχτυ» της ψηφιακής κάρτας εργασίας – Τι πρέπει να γνωρίζουν οι εργαζόμενοι

Όπως τονίζεται, η μεγάλη πλειονότητα των επιχειρήσεων (290.000 κατά προσέγγιση έως το μεσημέρι) είχαν ήδη υποβάλει το έντυπο εντός της αρχικής προθεσμίας που έληγε σήμερα και η παράταση δίνεται προκειμένου να εκπληρώσουν τη σχετική υποχρέωση και οι υπόλοιπες επιχειρήσεις.

Απογραφή ωραρίου

Υπενθυμίζεται επίσης ότι στο πλαίσιο εφαρμογής της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας και της ψηφιακής οργάνωσης του χρόνου εργασίας, από αύριο Τρίτη 1η Νοεμβρίου έως τις 30 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί η απογραφική διαδικασία του Ωραρίου Απασχόλησης από όλες τις επιχειρήσεις – εργοδότες της χώρας και για το σύνολο των εργαζομένων τους, με σύμβαση μισθωτής εξαρτημένης εργασίας.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Tax
Συνταξιούχοι εργαζόμενοι: Η κυβέρνηση δεσμεύτηκε να άρει την «κατάφωρη αδικία» σε βάρος τους
Tax |

Η κυβερνητική δέσμευση για τους εργαζόμενους συνταξιούχους του Δημοσίου

Η κυβέρνηση δεσμεύτηκε να παρέμβει προκειμένου να αρθεί η αδικία σε βάρος των συνταξιούχων εργαζόμενων, από τους οποίους ζητείται να επιστρέψουν δεκάδες χιλιάδες ευρώ, θέμα που είχε αναδείξει το in.