Ένα νέο κεφάλαιο στη διάσημη αντιπαλότητα μεταξύ του Κριστιάνο Ρονάλντο και του Λιονέλ Μέσι θα ξεδιπλωθεί την Πέμπτη, όταν θα συναντηθούν σε έναν αγώνα επίδειξης, καθώς ο Πορτογάλος επιθετικός ετοιμάζεται για το πρώτο του παιχνίδι στη Σαουδική Αραβία μετά την ένταξή του στην Αλ Νασρ.
 Μετά από μια λαμπερή καριέρα στην Ευρώπη, κατά την οποία κέρδισε τέσσερις τίτλους Τσάμπιονς Λιγκ με τη Ρεάλ Μαδρίτης και δύο πρωταθλήματα με τη Γιουβέντους, ο Ρονάλντο υπέγραψε στην Αλ Νασρ, περιγράφοντας την ως την «κατάλληλη στιγμή» για να μοιραστεί την ποδοσφαιρική εμπειρία του στην Ασία.
 Ο σαουδαραβικός σύλλογος είναι ο τελευταίος σταθμός στην καριέρα του Ρονάλντο που ξεκίνησε το 2002 στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, πριν ο διάσημος ποδοσφαιριστής περάσει δύο περιόδους στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το τελευταίο από τα οποία έληξε με «πικρή νότα» καθώς αποχώρησε από την ομάδα εν μέσω συγκρούσεων με την διοίκηση, τον προπονητή και τους συμπαίκτες του.
 Ο Ρονάλντο και ο Μέσι, που κυριαρχούν στη συζήτηση του ποδοσφαίρου για τον κορυφαίο όλων των εποχών, θα αναμετρηθούν στον αγωνιστικό χώρο την Πέμπτη για πρώτη φορά από τον Δεκέμβριο του 2020, όταν η Γιουβέντους κέρδισε την Μπαρτσελόνα με 3-0.
Αυτή η «μονομαχία» πιθανότατα να είναι και η τελευταία μεταξύ των δύο σούπερσταρς.

Αρχηγός ο Κριστιάνο

Όπως έγινε επίσημα γνωστό από τις ποδοσφαιρικές αρχές της Σαουδικής Αραβίας, ο Κριστιάνο θα έχει την ευκαιρία να ηγηθεί της ομάδας του,την μεικτή Αλ Χιλάλ – Αλ Νασρ, καθώς θα φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού απέναντι στους Παριζιάνους που αναμένεται να βάλουν στο ταμείο περίπου 10 εκατομμύρια ευρώ για την παρουσία τους στο φιλικό, σύμφωνα με το Reuters.
Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport
Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)
Business of Sport |

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League – Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι