Την κυκλοφορία νέας σειράς διακομιστών που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για εφαρμογές edge computing ανακοίνωσε η Dell Technologies.

Οι νέοι διακομιστές, μέρος της σειράς PowerEdge της εταιρείας, έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν σε επιχειρήσεις δυνατότητες υπολογιστικής και διαχείρισης δεδομένων υψηλής απόδοσης για φόρτους εργασίας που πρέπει να εξυπηρετηθούν στο επίπεδο του edge computing.

Το βιώσιμο PC του μέλλοντος μέσω της εξέλιξης του Concept Luna

Οι συγκεκριμένοι διακομιστές θεωρούνται ιδανικοί για επιχειρήσεις που θέλουν να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες του edge computing στοχεύοντας στην καινοτομία και τη βελτίωση των λειτουργιών τους.

Παρέχοντας υψηλά επίπεδα επιδόσεων, αποτελεσματικότητας, οικονομίας και επεκτασιμότητας, οι διακομιστές αυτής της κατηγορίας μπορούν να βοηθήσουν τις εταιρείες να επεξεργαστούν και να αναλύσουν δεδομένα σε πραγματικό χρόνο, επιτρέποντας ταχύτερη λήψη αποφάσεων και βελτιωμένα επιχειρηματικά αποτελέσματα.

Σχολιάζοντας την κυκλοφορία των νέων διακομιστών, ο Aleks Preradovic, γενικός διευθυντής της Dell Technologies για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, δήλωσε: «Το μέλλον της πληροφορικής βρίσκεται στο edge και οι επιχειρήσεις χρειάζονται υποδομή που να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις τους. Με τους νέους διακομιστές μας, παρέχουμε στις επιχειρήσεις την απόδοση, την επεκτασιμότητα και την αξιοπιστία που χρειάζονται για να απελευθερώσουν το πλήρες δυναμικό του edge computing».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τεχνολογία