Το προσωπικό ενός εστιατορίου στη Βαρκελώνη έμεινε έκπληκτο όταν μια μυστηριώδης κράτηση της τελευταίας στιγμής αποδείχθηκε ότι ήταν για τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, τον κορυφαίο σκηνοθέτη Στίβεν Σπίλμπεργκ και τον διάσημο τραγουδιστή Μπρους Σπρίνγκστιν, σύμφωνα με τον Guardian.

Αφού δείπνησαν το βράδυ της Πέμπτης στο εστιατόριο Amar του Palace Hotel, η τριάδα πόζαρε για μια φωτογραφία με τους υπαλλήλους. Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο Instagram από το μέλος του προσωπικού Pol Perello.

Hollywood Walk Of Fame: Οι πλουσιότερες διασημότητες όλων των εποχών

Ο Μπαράκ Ομπάμα και η πρώην πρώτη κυρία Μισέλ Ομπάμα, μαζί με τον Σπίλμπεργκ και τη σύζυγό του Κέιτ Κάπσοου, βρέθηκαν στην πόλη για τη συναυλία του Springsteen την Παρασκευή το βράδυ στο Estadi Olímpic Lluís Companys της Βαρκελώνης.

Ομαδική φωτογραφία

Το δείπνο με θαλασσινά πραγματοποιήθηκε αργά το βράδυ πτήση των Ομπάμα στη Βαρκελώνη, σύμφωνα με το ισπανικό ραδιοφωνικό δίκτυο Cadena SER. Ο σεφ της Amar Rafa Zafra ανέφερε ότι η κράτησή τους έγινε λίγες ώρες νωρίτερα μετά από σύσταση του διάσημου Ισπανοαμερικανού σεφ José Andrés.

«Ο José Andrés μου τηλεφώνησε και μου είπε ότι πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό τραπέζι, αλλά δεν πρέπει να πούμε πουθενά τίποτα», είπε ο Zafra στο Cadena SER. «Και φυσικά, άρχισα να ερευνώ και είδα ότι ο Ομπάμα ερχόταν στην Βαρκελώνη, ότι ο Μπρους είχε μια συναυλία…»

Η τριάδα έφτασε στο εστιατόριο λιγάκι «κουρασμένη», αλλά πρόθυμη να «δοκιμάσει τα πάντα», σύμφωνα με τον Zafra. Κατά τη διάρκεια του γεύματος, «έτρωγαν πολύ» -συμπεριλαμβανομένων εδεσμάτων, όπως στρείδια, οστρακοειδή και χαβιάρι και ήπιαν «με μέτρο».

«Αυτός που συμπεριφέρθηκε καλύτερα ήταν αυτός που έπρεπε να δουλέψει σήμερα», είπε ο Zafra, αναφερόμενος στη συναυλία του Σπρίνγκστιν την Παρασκευή το βράδυ.

«Οι άνθρωποι ασφαλείας μας είπαν να μην τους ζητήσουμε φωτογραφίες, αλλά λίγο πριν φύγει, ο Ομπάμα μπήκε στην κουζίνα και μας είπε ότι αυτό ήταν ένα από τα καλύτερα γεύματά τους και θα ήθελαν να βγάλουν μια ομαδική φωτογραφία», υποστήριξε ο σεφ του εστιατορίου.

Η σχέση Μπαράκ-Στίβεν

Την Παρασκευή, ο Μπαράκ και η Μισέλ Ομπάμα, συνοδευόμενοι από τον Σπίλμπεργκ, επισκέφτηκαν αρκετές πολιτιστικές τοποθεσίες-ορόσημα της Βαρκελώνης,  όπως ανέφεραν τοπικά μέσα ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένης της Sagrada Familia και του Μουσείου Moco.

Σύμφωνα με φωτογραφίες και βίντεο που κοινοποιήθηκαν από ισπανικά μέσα ενημέρωσης, οι Ομπάμα – περικυκλωμένοι από πλήθος ανθρώπων ασφαλείας – έκαναν βόλτες στο κέντρο της Βαρκελώνης χέρι-χέρι, χαιρετώντας τους περαστικούς.

Ο Σπίλμπεργκ, μακροχρόνιος φίλος του Ομπάμα, έχει συμμετάσχει σε εκδηλώσεις και έχει πάει διακοπές παρέα με τον πρώην πρόεδρο. Κατά τη διάρκεια της θητείας του στον Λευκό Οίκο, ο Ομπάμα απένειμε στον αναγνωρισμένο σκηνοθέτη το Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας το 2015.

«Οι ιστορίες του έχουν διαμορφώσει την ιστορία της Αμερικής και οι αξίες του έχουν διαμορφώσει τον κόσμο μας», είχε πει τότε ο Ομπάμα.

Η φιλία με τον Μπρους

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ είναι φίλος με τον Σπρίνγκστιν από τότε που το «Αφεντικό» τον υποστήριξε στην προεκλογική εκστρατεία κατά τις προεδρικές εκλογές του 2008. Οι δυο τους συμμετείχαν επίσης στη σειρά podcast του 2021 «Renegades: Born in the USA», στην οποία συζήτησαν για τη φιλία τους, τις οικογένειές τους, τη μουσική και τα ζητήματα που αντιμετωπίζει η Αμερική.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Plus