Το Financial Fair Play κυρίως, αλλά και η «υπόθεση Νεγκρέιρα» στη συνέχεια, κρατούν τον Λιονέλ Μέσι μακριά από τη Μπαρτσελόνα.

Αυτό αναφέρει η ιστοσελίδα της εφημερίδας της Μαδρίτης «Marca», σημειώνοντας ότι «οι πιθανότητες για να φτάσει ο Αργεντινός στην Μπαρτσελόνα είναι όλο και λιγότερες». Αυτή την εβδομάδα φάνηκε ότι ο Λιονέλ Μέσι θα φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν στο τέλος της σεζόν. Το θέμα είναι πού θα παίξει την επόμενη σεζόν.

«Χρυσάφι» στα πόδια του Μέσι ρίχνει η Σαουδική Αραβία

Η επιστροφή του στη Μπαρτσελόνα συναντά ως κύριο και βασικό εμπόδιο το οικονομικό Fair Play. Ένα πρόβλημα που δεν περιορίζεται μονάχα στον Μέσι, αλλά επηρεάζει και τις υπόλοιπες πιθανές μεταγραφές όπως ο Ινίγο Μαρτίνεθ ή ο Γκιντογκάν.

Επίσης η «υπόθεση Νεγκρέιρα», ο γνωστός «φάκελος» με τις πληρωμές στον αρχιδιαιτητή, μπορεί να οδηγήσει σε τιμωρία από την UEFA και αποκλεισμό από το Champions League, κάτι που σίγουρα δεν θα ήθελε ο Μέσι.

Ο Αργεντινός φέρεται να έχει μια ιλιγγιώδη πρόταση από την Σαουδική Αραβία και την Αλ Χιλάλ που θα του απέφερε, σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, 400 εκατομμύρια τον χρόνο. Σε οικονομικό επίπεδο, κανείς δεν μπορεί να παλέψει με αυτή την πρόταση.

Απομένει να φανεί εάν εμφανιστεί κάποιος άλλος ισχυρός ευρωπαϊκός σύλλογος που θα του προτείνει ένα δελεαστικό αθλητικό σχέδιο ή επίσης εάν επιλέξει να διαβεί την πάντα ανοιχτή πόρτα του MLS.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport
Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)
Business of Sport |

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League – Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι