Με πορεία οι εργαζόμενοι κατευθύνθηκαν από την Ζώνη στο υπουργείο Ναυτιλίας στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας που έχουν κηρύξει για τον θάνατο ενός 47χρονου συναδέλφου τους την ώρα της δουλειάς.

Μακραίνει η λίστα των εργατικών δυστυχημάτων: Από το Πέραμα και τα λατομεία ως τους διανομείς – Τι φταίει

«Όχι άλλο αίμα εργατών για τα κέρδη των εργοδοτών» είναι το σύνθημα που κυριαρχεί στους δρόμους του Πειραιά ενώ οι εργαζόμενοι με τα σωματεία τους κάνουν λόγο για προδιαγεγραμμένο έγκλημα και ανακοίνωσαν συνέχεια των κινητοποιήσεων με μεγάλο συλλαλητήριο σήμερα στο Πέραμα στις 18.30 και νέα απεργία αύριο, Τετάρτη.

Στην κεφαλή της πορείας ήταν το πανό του συνδικάτου μετάλλου ενώ ακολουθούσαν πανό άλλων σωματείων, καθώς και πανό φοιτητικών συλλόγων που βρέθηκαν στο Πέραμα για να δηλώσουν τη συμπαράστασή τους.

Ένταση στο υπουργείο Ναυτιλίας

Όταν η πορεία έφτασε στο υπουργείο Ναυτιλίας, στο οποίο οι εργαζόμενοι αποδίδουν σημαντικές ευθύνες για την κατάσταση που επικρατεί στη Ζώνη, με απουσία ελέγχων και κενά ασφαλείας, επικράτησε μικροένταση με την αστυνομία, καθώς βρήκαν κλειστές τις πόρτες.

Στη συνέχεια κατάφεραν να μπουν στο προαύλιο χώρο φωνάζοντας συνθήματα. Εκεί πραγματοποιούν συγκέντρωση ενώ αντιπροσωπεία των απεργών συναντάται με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου.

Όπως φαίνεται και στα βίντεο εργαζόμενοι κρέμασαν μαύρα πανιά στο κτίριο του υπουργείου.

Δείτε φωτογραφίες από τη συγκέντρωση

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Βουλή: Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία επί της πρότασης δυσπιστίας – Πύρρειος νίκη για την κυβέρνηση
Επικαιρότητα |

Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία επί της πρότασης δυσπιστίας - Πύρρειος νίκη για την κυβέρνηση

Συσπείρωση χωρίς ουσιαστική συγγνώμη για τα Τέμπη από την κυβέρνηση. Αίτημα για προκαταρκτική για τον Κώστα Αχ. Καραμανλή με αίτημα παραπομπής στη Δικαιοσύνη. Στριμωγμένος στα σχοινιά ο πρωθυπουργός αν και δεν πέρασε η πρόταση μομφής

Ταγαράς: Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο για τις ΔΕ Παπάγου και Καλάμου – Αναθεωρείται το ΓΠΣ του δήμου Βύρωνα
Επικαιρότητα |

Πολεοδομικό σχεδιασμό αποκτούν οι ΔΕ Παπάγου και Κάλαμου - Αναθεωρειται το ΓΠΣ του δήμου Βύρωνα

Με το Πρόγραμμα «Κωνσταντίνος Δοξιάδης», πάνω από το 70% της χώρας αποκτά σύγχρονο, χωροταξικό-πολεοδομικό σχεδιασμό, λέει ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας