Ο αστέρας της ροκ Ροντ Στιούαρτ (Rod Stewart) βγάζει προς πώληση το μεγαλοπρεπές αρχοντικό του στο βόρειο Μπέβερλι Παρκ στην Καλιφόρνια έναντι του ποσού των 70 εκατ. δολαρίων.

Σχεδιασμένο από το διάσημο αρχιτέκτονα Ρίτσαρντ Λάντρι (Richard Landry) τη δεκαετία του 1990, είναι χτισμένο σε ένα οικόπεδο αξίας 12 εκατ. δολαρίων που αγόρασε ο σταρ το 1991. Είναι η μόνιμη κατοικία του Στιούαρτ και τη μοιράζεται με την επί χρόνια σύζυγό του Πένι Λάνκαστερ (Penny Lancaster) και τους δύο μικρότερους γιους του.

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Αφλεκ: Απέκτησαν έπαυλη 60,85 εκατ. δολαρίων [εικόνες]

Οπως αναφέρει η Daily Μail το μοναδικής αισθητικής σπίτι ξεχωρίζει από αριστοκρατικές λεπτομέρειες όπως τα μαρμάρινα δάπεδα, η περίτεχνη ξύλινη επένδυση, οι εντυπωσιακές γύψινες λεπτομέρειες, οι μαρμάρινοι κίονες σε συνδυασμό με τους κρυστάλλινους πολυελαίους και τους μοναδικούς καθρέφτες.

Η κύρια κατοικία των εννέα υπνοδωματίων έχει ένα μοναδικό κίτρινο εξωτερικό με διπλές πόρτες. Ο μεγάλος ιδιωτικός δρόμος περιλαμβάνει πάρκινγκ και ένα κλασικό σιντριβάνι.

Το εσωτερικό διαθέτει ένα μεγάλο φουαγιέ με μαρμάρινα δάπεδα, κορινθιακούς κίονες και περίτεχνους καθρέφτες. Στα χαρακτηριστικά του κτήματος συμπρειλαμβάνεται ένας τριώροφος ξενώνας και δύο γυμναστήρια, καθώς και μια πισίνα.

Υπάρχει ένα δωμάτιο με μπαρ, τζάκι και μπαλκονόπορτες που οδηγούν σε έναν χώρο που έχει θέα σε όλη την εγκατάσταση.

Διαθέτει επίσης πιάνο με ουρά, βιβλιοθήκη με ξύλινη επένδυση, πολυέλαιο και επίσημη τραπεζαρία που μπορεί να χωρέσει 20 άτομα.

Μοναδικό χαρακτηρίζεται και ένα μεγάλο γήπεδο ποδοσφαίρου, καθώς ο Στιούαρτ είναι διαβόητος οπαδός της Σέλτικ και έπαιζε συχνά ο ίδιος. Όπως τονίζεται, ο διάσημος μουσικός πήρε επίσης άδεια να χτίσει ένα γήπεδο στο σπίτι του στο Έσσεξ το 2016.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Plus