Προς ενοικίαση έναντι 42.000 δολαρίων ανά μήνα διατίθεται μια κατοικία στο Λος Άντζελες, όπου έμειναν οι Beatles κατά τη διάρκεια του πρώτου τους ταξιδιού στις ΗΠΑ.

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Αφλεκ: H ονειρεμένη έπαυλη στο Λος Αντζελες [εικόνες]

Η τιμή του εν λόγω οικήματος εμφανίζεται μάλιστα ελαφρώς αποκλιμακωμένη σε σχέση με λίγους μήνες πριν, ωστόσο εξακολουθεί να απέχει από το ποσό των 1.000 δολαρίων που είχε κοστίσει στα διάσημα «σκαθάρια», σύμφωνα με άρθρο των Los Angeles Times του 2004.

Σε βίλα… κατά τύχη

Οι Beatles είχαν βρεθεί μάλιστα στο εν λόγω οίκημα… κατά τύχη: Εξαιτίας της «παράκρουσης» που προκαλούσαν σε κάθε τόπο που επισκέπτονταν, το ξενοδοχείο στο Λος Άντζελες όπου επρόκειτο να καταλύσουν ακύρωσε την τελευταία στιγμή την κράτησή τους, αφήνοντάς τους ξεκρέμαστους. Τότε ήταν που ανέλαβε να βοηθήσει ο Βρετανός ηθοποιός Ρέτζιναλντ Όουεν, νοικιάζοντας το σπίτι του στους Fab Four.

«Εκεί ήταν που ο Λένον πήδηξε στην πισίνα πλήρως ντυμένος, ενώ η τετράδα έπαιξε καουμπόηδες και Ινδιάνους με παιδικά πιστόλια -ένα δώρο του Έλβις Πρίσλεϊ. Κορίτσια που ούρλιαζαν περικύκλωναν την έπαυλη», περιέγραφαν το 2004 οι Los Angeles Times.

Ο Όουεν -ένας δημοφιλής ηθοποιός εκείνη την εποχή που έπαιξε στο «Mary Poppins» (1964) – πέθανε το 1972, και την ίδια χρονιά το σπίτι αγοράστηκε από την οικογένεια των σημερινών ιδιοκτητών.

Το οίκημα

Το μεσογειακού στιλ σπίτι χτίστηκε το 1924, με περιποιημένους περιβάλλοντες χώρους έκτασης περίπου ενός στρέμματος. Στους χώρους αυτούς περιλαμβάνονται πισίνα και σπα, ένας λάκκος για άναμα φωτιάς, πολλαπλά σιντριβάνια, αρκετές υπαίθριες τραπεζαρίες, χώροι ψυχαγωγίας και «συγκλονιστικοί κήποι».

Στο εσωτερικό, το σπίτι διαθέτει ξύλινα πατώματα, τοξωτές πόρτες, εκτεθειμένα δοκάρια οροφής και προσαρμοσμένα ντουλάπια. Το σαλόνι διαθέτει τζάκι, όπως και η τραπεζαρία, η οποία συνδέεται με την ανακαινισμένη κουζίνα – στην οποία έχουν εγκατασταθεί νέες συσκευές, καθώς και ένα πλυντήριο.

Η κατοικία διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο στο επάνω επίπεδο, καθώς και ένα έκτο στο κύριο επίπεδο. Η κύρια σουίτα υπνοδωματίου διαθέτει θολωτές οροφές, ντουλάπες και δύο μπάνια.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Plus
Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)
Business of Sport |

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League – Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι