Ορκίστηκαν Γιάννης Οικονόμου και Γιάννης Βρούτσης μετά την παραίτηση του Νότη Μηταράκη

Ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου ορκίστηκαν ο Γιάννης Οικονόμου και ο Γιάννης Βρούτσης

Ορκίστηκαν Γιάννης Οικονόμου και Γιάννης Βρούτσης μετά την παραίτηση του Νότη Μηταράκη

Ορκίστηκαν στο Προεδρικό Μέγαρο Γιάννης Οικονόμου και Γιάννης Βρούτσης, μετά τη «μεταγραφή» τους σε άλλα υπουργεία, ως αποτέλεσμα της παραίτησης του Νότη Μηταράκη.

Συγκεκριμένα, στη θέση του Νότη Μηταράκη ως υπουργός Προστασίας του Πολίτη ορκίστηκε ο Γιάννης Οικονόμου, που ήταν μέχρι πρότινος αναπληρωτής υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.

Το παρασκήνιο της παραίτησης Μηταράκη – Η Πάτμος, η έφιππη αστυνομία και μια βαλβίδα εκτόνωσης

Όπως ανέφερε ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, στη θέση του αναπληρωτή υπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού τοποθετείται ο βουλευτής Κυκλάδων, Γιάννης Βρούτσης.

Οι κ.κ. Οικονόμου και Βρούτσης ορκίστηκαν στις 7 το απόγευμα στο Προεδρικό Μέγαρο ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Με δηλώσεις που έκαναν αμέσως μετά, οι δύο υπουργοί ευχαρίστησαν τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

OT Originals

Περισσότερα από Πολιτική

ot.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΟΝΕ DIGITAL SERVICES MONOΠΡΟΣΩΠΗ ΑΕ

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 801010853, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: ot@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Μέλος

ened
ΜΗΤ

Aριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.232433

Απόρρητο