Εγκαινιάστηκε την Τετάρτη το 4ο σούπερ μάρκετ της αλυσίδας Μασούτης στην Πάτρα, στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων. Στεγάζεται στο εμβληματικό κτίριο του ιστορικού καφενείου του Σταυριανού που είναι συνδεδεμένο με την ιστορία του τόπου από τις αρχές του 20ου αιώνα. Ανακαινίστηκε από την εταιρεία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. διατηρώντας τα χαρακτηριστικά στοιχεία που θυμίζουν το παρελθόν του.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., Γιάννης Μασούτης μαζί με στελέχη της εταιρείας που υποδέχτηκαν τον κόσμο που πλαισίωσε την εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χαράλαμπος Μπονάνος, συνεργάτες της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. και πλήθος κόσμου.

Μασούτης: Εγκαίνια νέου μεγάλου καταστήματος ΣΥΝΚΑ στα Λιβάδια Χανίων

Το νέο σούπερ μάρκετ Μασούτης έκτασης 1250 τ.μ. αναπτύσσεται σε δύο επίπεδα, στα οποία οι καταναλωτές θα βρουν τμήμα με προϊόντα μαναβικής, τμήμα κρεοπωλείου, τμήμα κοπής αλλαντικών και τυροκομικών, τμήμα έτοιμου φαγητού και αρτοπωλείο. Επίσης, λειτουργούν τμήμα παντοπωλείου και κάβας και τμήματα απορρυπαντικών, χαρτικών, εποχιακών ειδών, παιχνιδιών, ειδών οικιακής χρήσης, ειδών ταξιδιού.

Με 35 εργαζόμενους

Στο κατάστημα απασχολείται προσωπικό 35 ατόμων και λειτουργούν 5 ταμεία. Στο νέο σούπερ μάρκετ όπως και σε όλα τα καταστήματα Μασούτης υπάρχει δυνατότητα ανακύκλωσης χαρτιού, μπαταριών, μαγειρικού λαδιού, λαμπτήρων, ηλεκτρικών μικροσυσκευών.

Με το άνοιγμα του σούπερ μάρκετ Μασούτης στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων στην Πάτρα η εταιρεία διαθέτει πλέον 4 καταστήματα στην Αχαΐα και προγραμματίζει την είσοδό της και σε άλλους νομούς της Πελοποννήσου. Το δίκτυό της αριθμεί συνολικά 391 καταστήματα, εκ των οποίων 351 είναι σούπερ-μάρκετ, 15 Grand Μασούτης, 23 Cash & Carry, 1 πράσινο κατάστημα, 1 dark store, ενώ ο αριθμός των εργαζόμενων πλησιάζει τους 11.000.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις