Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου και επισήμων φορέων πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου τα εγκαίνια του 38ου καταστήματος ΣΥΝΚΑ στα Λιβάδια Χανίων. Χιλιάδες επισκέπτες και καταναλωτές επισκέφτηκαν το κατάστημα όπου οι διοργανωτές πρόσφεραν ζωντανή μουσική, νοστιμιές, προσφορές και πολλές εκπλήξεις.

«Το υπερσύγχρονο κατάστημα, το οποίο εκτείνεται σε μια επιφάνεια 1500 τετραγωνικών μέτρων με 100 και πλέον θέσεις στάθμευσης και ειδική μέριμνα για ΑΜΕΑ, σηματοδοτεί, μεταξύ άλλων, την «επόμενη μέρα» του ΣΥΝΚΑ ως Ανώνυμη Εταιρεία, στα πλαίσια της ισχύουσας συνεργασίας με τη Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. », όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου της Μασούτης.

Γιάννης Μασούτης: Να διατηρηθούν οι προσφορές – Grand επενδύσεις 46 εκατ. ευρώ στην Αττική

Η συνεργασία των δυο μεγάλων αλυσίδων σούπερ μάρκετ, η οποία επισημοποιήθηκε και ξεκίνησε στα τέλη του 2020, αποδίδει ήδη σημαντικούς καρπούς προς όφελος κυρίως του καταναλωτικού κοινού στα σημεία δραστηριοποίησης του επιχειρηματικού σχήματος ανά την Ελλάδα.

Με 65 εργαζόμενους

Το νέο κατάστημα ΣΥΝΚΑ, απασχολεί 65 εργαζόμενους ενισχύοντας εμπράκτως και ουσιωδώς την τοπική αγορά εργασίας, ενώ αποτελεί μέρος της κείμενης στρατηγικής υγιούς οργανικής ανάπτυξης των δυο οργανισμών. Σχεδιαστικά, είναι σαφής η επιρροή του σύγχρονου δικτύου καταστημάτων «Μασούτης», ενώ στο σύνολό του, το κατάστημα αποδίδει τον καρπό του αρμονικού “παντρέματος” δυο αμιγώς ελληνικών εταιρειών, με πλούσια παράδοση, μακρόχρονη ιστορία και αναμφίβολα λαμπρό μέλλον.

Εκ μέρους των διοικήσεων των δυο εταιρειών, εκφράσθηκε η κοινή πεποίθηση, ότι η, από κάθε άποψη, επιτυχημένη ημέρα των εγκαινίων του ΣΥΝΚΑ στα Λιβάδια Χανίων, θα αποτελέσει το εφαλτήριο των επιτυχιών που έπονται μέσα από την περαιτέρω ωρίμανση μιας συνολικά εξαιρετικής συνεργασίας.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις