Για μια ακόμα φορά η δικαιοσύνη παρενέβη μετά από καταγγελία για περιστατικά διατάραξης ασφαλείας συγκοινωνιών .
Αυτή τη φορά την παρέμβαση του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Αριστείδη Κορέα προκάλεσε η καταγγελία υπαλλήλων της ΣΤΑΣΥ ότι κατά τη διάρκεια δρομολογίου του ΗΣΑΠ τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς άνοιξαν εν κινήσει οι πόρτες του συρμού μεταξύ των σταθμών Άνω Πατησίων – Περισσού.
Προκαταρκτική έρευνα
Ο εισαγγελικός λειτουργός έδωσε εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας προκειμένου να διαπιστωθεί η βασιμότητα της καταγγελίας και εάν υπήρξε κίνδυνος για όσους επέβαιναν στο συρμό.
Μεταξύ άλλων θα διερευνηθεί εάν τελέστηκε το αδίκημα της διατάραξης της ασφάλειας των συγκοινωνιών.






![Ευρώπη: Τα όπλα πάνω από την αγροτική πολιτική [γράφημα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/06/ot_NATO_army-300x300.png)








![Γροιλανδία: Τι θα κληρονομήσει ο Τραμπ σε περίπτωση απόκτησής της [χάρτης]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/01/ot_trump_greenland_panama-2.png)










![Ευρώπη: Τα όπλα πάνω από την αγροτική πολιτική [γράφημα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/06/ot_NATO_army.png)











