• 15:47 Αφήνει πίσω της τα χειρότερα η ΑΡΑΙΓ Η πολύπαθη, το τελευταίο διάστημα, Αεροπορία Αιγαίου κατοχυρώνει το επίπεδο των 6 ευρώ, ώστε να ανοίγει ο δρόμος για τα 7,30. Παραδόξως, ακόμα και σε αυτά τα επίπεδα, η εταιρεία δεν μοιάζει ακριβή, ενώ και το ομόλογό της έχει επιστρέψει εδώ και καιρό στο άρτιο, επιβεβαιώνοντας ότι τα χειρότερα πέρασαν. Η στήριξη βρίσκεται στα 6,10.
  otmarkets-live
 • 13:24 H Premia δεν μπορεί να βρει πατήματα Σαφώς υποτιμημένη από την ίδια την αγορά που την προτίμησε τις πρώτες εβδομάδες, και με ένα εισηγμένο ομόλογο που δεν είχε τύχη να κάτσει στο άρτιο πολύ καιρό, η νεαρή ΑΕΕΑΠ παραμένει σε πτωτική τάση, η οποία οριοθετείται από τα 1,40 ευρώ, όπου ενδεχομένως θα κινηθεί εφόσον φύγουν τα βαρίδια. Τα 0,97 είναι η τρέχουσα στήριξη.
  otmarkets-live
 • 10:41 Ο όμιλος Viohalco κρατάει τον πρωταγωνιστικό του ρόλο Δυνατά ξεκινούν για άλλη μια συνεδρίαση τα «στασινόχαρτα», με αρκετά μεγάλα περιθώρια ανόδου δεδομένης και της φύσης των μετοχών. Η ΒΙΟ παραμένει ελαφρά υποτιμημένη σε όρους EV/EBITDA από τις λοιπές, με τη CENER να δείχνει η πιο επιθετική.
 • 09:57 Θετική μετάφραση για τις ευρωπαϊκές μετοχές η συμπεριφορά του 50άρη Ο πανευρωπαϊκός 50άρης συνεχίζει για 12η ημέρα στην υπεραγορασμένη ζώνη μετά τη διάσπαση των 4030 μονάδων, και η τεχνική στήριξη των 4100 κράτησε τιμητικά στο overshooting. Πλέον, το επίπεδο των 4290 είναι το νέο στοίχημα, με έξοδο από βραχυπρόθεσμες θέσεις κάτω από 4090 σε κλείσιμο συνεδρίασης.
  otmarkets-live
 • 09:51 Την προσοχή μας απαιτεί η μικρή κεφαλαιοποίηση των ΗΠΑ Ο "μικρός" Russell 2000 διατηρεί εν ισχύ το τεχνικό αγοραστικό μοτίβο από τις 1830, μετά την ανοδική διάσπαση και μετέπειτα επιβεβαίωση της πτωτικότητάς του.. Η χθεσινή συνεδρίαση ήταν ύπουλη, διότι αφενός απορροφήθηκαν σημαντικού όγκου ρευστοποιήσεις ώστε να φύγουν οι βραχυπρόθεσμοι, αφετέρου έκλεισε σε νέα υψηλά κίνησης, ώστε και το κλείσιμο της εβδομάδας, αν όλα πάνε καλά, να δώσει διαφυγή προς τις 2000. Η έξοδος σε κοντινό ορίζοντα είναι κάτω από 1821 σε ημερήσιο κλείσιμο, με τα ΣΜΕ του Σικάγο στο pre market να κινούνται πέριξ του αμετάβλητου.
  otmarkets-live
 • 09:48 Τo Bitcoin ανθίσταται στις πωλήσεις Το μεγάλο κρυπτονόμισμα στέκεται επιθετικό σε θετικό έδαφος, μετά την προ πολλών ημερών διάσπαση του πτωτικού σχηματισμού, την πρώτη μετά από πολλούς μήνες ταλαιπωρίας. Η κοντινή στήριξη είναι στα 21700 δολάρια, με την κύρια εν είδει επιβεβαίωσης στα 17800.
  otmarkets-live
 • 09:43 Ο Δείκτης Δολαρίου μετράει εκτεταμένες απώλειες στο τρίμηνο Η πολυήμερη (και πολύνεκρη) μάχη στην πεδιάδα των 101,50-102 μονάδων συνεχίζεται, καθώς το επίπεδο συνιστά στήριξη μεσοπρόθεσμου χαρακτήρα για τον Δείκτη, σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι σχετικά με την άμβλυνση (ή όχι) των επιτοκιακών επ[ιθέσεων της Fed. Οι αγορές συναλλάγματος και ομολόγων έχουν προεξοφλήσει την ηπιότερη προσέγγιση, αλλά όχι την οριστική διόρθωση των μακροοικονομικών, και το σήμα πώλησης από τις 105,50 να είναι εν ισχύ. Ο DΧ έχει χάσει πάνω από 10 ποσοστιαίες μονάδες στο τρίμηνο, οι μεγαλύτερες εδώ και πολλά έτη.
  otmarkets-live
 • 09:41 Το φυσικό αέριο (TTF) δεν θυμίζει εκείνο του 2022 Ο μεγάλος χαμένος από τα εμπορεύματα για τον πρώτο μήνα του 2023, με απώλειες 33%, το φυσικό αέριο έχει επιστρέψει σε χαμηλά επίπεδα 15 μηνών, και σίγουρα μακριά από εκείνα λόγω της μανίας του 2022. Συν αυτώ, η καλοκαιρία έχει οδηγήσει σε κατακρύμνηση της ζήτησης, με την ανοιδκή αντίδραση μέχρι την περιοχή των 96 ευρώ ανά μεγαβατοώρα να είναι προ των πυλών.
  otmarkets-live
 • Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
  Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

  Latest News