Το TikTok δίνει κίνητρο στους δημιουργούς να αρχίσουν να δημοσιεύουν οριζόντια βίντεο που έχουν διάρκεια μεγαλύτερη από ένα λεπτό, σύμφωνα με όσα μαρτυρούν οι δημιουργοί @candicedchap και @kenlyealtumbiz.

Η πλατφόρμα λέει ότι θα «ενισχύσει» αυτά τα βίντεο άμεσα απευθυνόμενο σε δημιουργούς που έχουν λογαριασμό για περισσότερους από τρεις μήνες και εφόσον τα βίντεο δεν προβάλλουν διαφημίσεις ή από πολιτικά κόμματα.

TikTok: Αποσύρεται από την πλατφόρμα η μουσική της Universal Music

Το The Verge απευθύνθηκε στο TikTok για πρόσθετες πληροφορίες, αλλά δεν έλαβε απάντηση.

Οριζόντια προβολή και μεγαλύτερα σε διάρκεια βίντεο

Οι περισσότεροι άνθρωποι που παρακολουθούν TikTok το κάνουν από τα τηλέφωνά τους, τα οποία είναι ιδανικά για την κάθετη μορφή βίντεο. Η οριζόντια προβολή θα το κάνει να μοιάζει περισσότερο με το YouTube με ορισμένα βήματα να έχουν γίνει εδώ και καιρό όπως γράφει το The Verge. Αυτό γιατί η πλατφόρμα δοκιμάζει βίντεο διάρκειας 30 λεπτών και ενώ μόλις λίγους μήνες πριν άρχισε να επεκτείνει τη διάρκεια των βίντεο στα 15 λεπτά.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το TikTok ενθαρρύνει τους δημιουργούς του να δημοσιεύουν περισσότερο περιεχόμενο που μοιάζει με το YouTube.

Στο μεταξύ, ενώ το TikTok προσπαθεί να μοιάσει στο YouTube, το YouTube Shorts προσπαθεί να μοιάσει στο TikTok με τους χρήστες όπως είναι φυσικό να μπερδεύονται παρακολουθώντας περιεχόμενο που δεν έχει μεγάλες διαφορές από πλατφόρμα σε πλατφόρμα.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τεχνολογία
Αντίγραφα των ανθρώπινων οργάνων φέρνουν επανάσταση στα χειρουργεία – Πότε θα «πιάσουν δουλειά»
Plus |

Επανάσταση στα χειρουργεία με τα αντίγραφα ανθρώπινων οργάνων - Πότε θα εφαρμοστεί η νέα πρακτική

Εφιαλτικά ερωτήματα όπως έαν ένα φάρμακο θα είναι πιο αποτελεσματικό για τη θεραπεία του καρκίνου ή εάν μια επίπονη επέμβαση θα ωφελήσει τον ασθενή δεν θα ξαναχρειαστεί να διατυπωθούν στο μέλλον.

PIN: Μήπως και οι δικοί σας αριθμοί βρίσκονται ανάμεσα στους πιο συνηθισμένους και αδύναμους;
Τεχνολογία |

Τα δέκα τετραψήφια PIN που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι

«Οι άνθρωποι συνεχίζουν να χρησιμοποιούν κωδικούς PIN που χρησιμοποιούνται συχνά ή που σχετίζονται με αυτούς, όπως οι ημερομηνίες γέννησης, χωρίς να αντιλαμβάνονται τον κίνδυνο στον οποίο τους θέτουν»