Η Goldman Sachs δημιούργησε μια ομάδα διαχείρισης κρυπτονομισμάτων και τα μέλη της έχουν ήδη διαπραγματευτεί με επιτυχία δύο είδη παραγώγων που συνδέονται με το bitcoin.

Αυτό αναφέρεται σε εσωτερικό σημείωμα που κυκλοφόρησε η επενδυτική τράπεζα στου εργαζομένους της, και το οποίο αποκαλύπτει το CNBC.

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω τη σύσταση της ομάδας διαχείρισης κρυπτονομισμάτων, η οποία θα διαχειρίζεται κεντρικά τους κινδύνους crypto για τους πελάτες μας» αναφέρει το σημείωμα.

Η νεοσύσταση αυτή ομάδα, εντάσσεται στο τμήμα διαχείρισης νομισμάτων και αναδυόμενων αγορών.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα η Goldman Sachs εξετάζει τη δημιουργία ενός γραφείου συναλλαγών bitcoin τουλάχιστον από το 2017.

Το εσωτερικό σημείωμα αυτό αποτελεί ουσιαστικά την πρώτη επίσημη παραδοχή της Goldman, ότι συμμετέχει στην αγορά κρυπτονομισμάτων.

Η τράπεζα έχει προαναγγείλει «επιλεκτικές» τοποθετήσεις στην αγορά crypto και μάλιστα ήδη ξεκίνησε μια νέα πλατφόρμα, στην οποία παρέχει στους πελάτες της ειδήσεις και τιμές κρυπτονομισμάτων.

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Crypto
Τρεις «βουτιές» για το Bitcoin – Το «σφυροκόπημα» μπορεί να μην έχει τελειώσει
Blockchain |

Τρεις «βουτιές» για το Bitcoin - Το «σφυροκόπημα» μπορεί να μην έχει τελειώσει

Η νέα παρέμβαση της Κίνας για να περιοριστούν οι συναλλαγές σε Bitcoin και να σταματήσει η λεγόμενη «εξόρυξη» του κρυπτονομίσματος που γίνεται με τη χρήση πολύ ενεργοβόρων υπολογιστών λειτούργησε ξανά ως καταλύτης

Crypto: Δωρεές και σε κρυπτονομίσματα θα δέχεται το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα
Crypto |

Crypto: Δωρεές και σε κρυπτονομίσματα θα δέχεται το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα

Σύμφωνα με την απόφαση της Εθνικής Επιτροπής του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, για τις δωρεές σε κρυπτονομίσματα θα τηρούνται όλοι οι κανόνες που ορίζει ο νόμος περί χρηματοδοτήσεων, αν και η προέλευση του χρήματος θα είναι πιο δύσκολο να ελεγχθεί