Την πιστοποίηση «Επιχείρηση φιλική προς το ποδήλατο» της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδηλατιστών έλαβε η METRO αποκτώντας το ειδικό σήμα «Cycle Friendly Employer», ενώ τα My market! αναπτύσσουν το πρώτο «Φιλικό προς το ποδήλατο» δίκτυο στην Ελλάδα.

Ειδικότερα, οι πρώτες θέσεις στάθμευσης έχουν ήδη τοποθετηθεί στα Κεντρικά Γραφεία της εταιρείας και στα Κέντρα Διανομής της, και τους επόμενους μήνες, εντός του 2021, θα εγκατασταθούν περισσότερες από 270 πιστοποιημένες θέσεις στάθμευσης σε επιλεγμένα καταστήματα My market, στην Αττική αλλά και σε μεγάλες πόλεις σε όλη την Ελλάδα.

Για τη METRO και την αλυσίδα καταστημάτων My market, η ανάπτυξη της βιώσιμης κινητικότητας αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση. Τα My market άλλωστε, έχουν καθιερώσει την πλατφόρμα φροντίδας ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ προβάλλοντας μια νέα φιλοσοφία καθημερινότητας, βασισμένη στη σωστή, λελογισμένη διατροφή αλλά και στο ευ ζην γενικότερα. Δημιουργούνται έτσι οι προϋποθέσεις που θα διευκολύνουν Εργαζομένους και Πελάτες των My market να χρησιμοποιούν ως μέσο μετακίνησής τους το ποδήλατο, με την υιοθέτηση απλών αλλά σημαντικών μέτρων, ενώ παράλληλα επικοινωνείται & ενθαρρύνεται η ιδέα της χρήσης του ποδηλάτου προάγοντας έναν δραστήριο, φιλικό προς το περιβάλλον, υγιεινό και σύγχρονο τρόπο μετακίνησης για όλη την οικογένεια!

Με την πρωτοβουλία της αυτή, η METRO αναδεικνύει το ποδήλατο ως επιλογή μετακίνησης σε επίπεδο γειτονιάς, προσφέροντας στους πολίτες τη δυνατότητα να σταθμεύουν με άνεση και ασφάλεια το ποδήλατό τους όταν κάνουν τα καθημερινά τους ψώνια. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κατάλληλες και ασφαλείς θέσεις στάθμευσης αποτελούν υποδομή πρωταρχικής σημασίας για τους χρήστες ποδηλάτου, ειδικά σε επίπεδο γειτονιάς. Αυτό οδηγεί σταδιακά σε αύξηση της χρήσης του ποδηλάτου αλλά και στην υπενθύμιση πως το ποδήλατο αποτελεί την πιο λογική, αποδεκτή και πρακτική επιλογή για μετακινήσεις σε κοντινές αποστάσεις.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις
Tράπεζες: Προς το τέλος της μακροχρόνιας προσπάθειας εξυγίανσης των ισολογισμών τους
Επιχειρήσεις |

Όλο και πιο κοντά στην εξυγίανση οι ελληνικές τράπεζες

Οι βασικοί παράγοντες ενίσχυσης της κερδοφορίας των ελληνικών τραπεζών αναμένεται να είναι οι μειωμένες προβλέψεις μετά τον καθαρισμό των NPEs και η βελτίωση των εσόδων από την πιστωτική επέκταση