Η Airbnb πρόκειται να ανακοινώσει τα αποτελέσματα του δεύτερου τριμήνου 2021 μετά το σημερινό κλείσιμο στη Wall Street και οι αναλυτές αναμένεται να δώσουν μεγάλη προσοχή σε οποιοδήποτε σχόλιο σχετικά με το πώς η μετάλλαξη Δέλτα θα μπορούσε να επηρεάσει τις κρατήσεις ταξιδιών.

Ακολουθούν οι εκτιμήσεις της Wall Street για την Airbnb που συνέταξε το Bloomberg.

-Έσοδα 1,27 δισ. δολάρια

-Αρνητική ελεύθερη ταμειακή ροή 77,8 εκατ. δολαρίων

– Απώλεια ανά μετοχή 36 σεντς

Την περασμένη άνοιξη, η ταξιδιωτική βιομηχανία σημείωσε μια ανάκαμψη καθώς οι περιορισμοί χαλάρωσαν και οι εμβολιασμένοι ταξιδιώτες του τουρισμού τόλμησαν να ταξιδέψουν. Ωστόσο, η απειλή νέων κρουσμάτων λόγω της μετάλλαξης Δέλτα θα μπορούσε να εμποδίσει την ανάκαμψη.

Η Airbnb ήταν μία από τις πρώτες εταιρείες που επλήγησαν από το ξέσπασμα της πανδημίας πέρυσι, με αποτέλεσμα πολύ γρήγορα να συσσωρεύσει χρέη και να προβεί σε απολύσεις του 25% των εργαζομένων της σε μια προσπάθειά της να παραμείνει «ζωντανή».

Για το πρώτο τρίμηνο του 2021, η Airbnb είχε σημειώσει ότι το 24% των κρατήσεων προήλθε από διαμονή τουλάχιστον 28 ημερών έναντι 14% το 2019.

Η Airbnb εισήχθη στο χρηματιστήριο τον Δεκέμβριο του 2020. Την ημέρα ανοίγματος οι μετοχές της σημείωσαν άνοδο 115% πάνω από την τιμή IPO της εταιρείας, ενώ το υψηλό της είναι τα 219,94 δολάρια τον Φεβρουάριο.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα