Η εφαρμογή ανταμοιβών Crypto Fold δοκιμάζει έναν νέο τρόπο για να ενθουσιάσει τους χρήστες της με το bitcoin: ένα κυνήγι κρυπτονομισμάτων στον κυβερνοχώρο στα πρότυπα «Pokémon Go».

Η λειτουργία AR του Fold επιτρέπει στους χρήστες να εξερευνήσουν τον περίγυρό τους ενώ αναζητούν bitcoin και άλλες ανταμοιβές, συμπεριλαμβανομένων εμπορικών συμφωνιών και βραβείων επιστροφής χρημάτων. Η λίστα αναμονής της εφαρμογής ξεκίνησε σήμερα, με την πλήρη κυκλοφορία να έχει προγραμματιστεί για αργότερα αυτόν τον μήνα.

«Ένα από τα εμπόδια για να ασχοληθεί κανείς με τα bitcoin είναι ότι είναι χρήματα, αλλά δεν είναι ορατά για τους καθημερινούς ανθρώπους», δήλωσε ο Will Reeves, διευθύνων σύμβουλος και συνιδρυτής του Fold, στην CoinDesk. «Αυτή η εμπειρία επαυξημένης πραγματικότητας επιτρέπει στους ανθρώπους να βλέπουν bitcoin, να το μαζεύουν και ουσιαστικά φέρνει τον κόσμο του bitcoin πιο κοντά».

Το Fold δεν είναι η πρώτη εταιρεία που κάνει ένα παιχνίδι από bitcoin. Τα τελευταία χρόνια, η gamification στα κρυπτονομίσματα-και γενικά στα χρηματοοικονομικά-είναι σε άνοδο, από το Robinhood προσθέτοντας χαρακτηριστικά παιχνιδιού στην επενδυτική πλατφόρμα του μέχρι ολοκληρωμένες περιπέτειες κρυπτογράφησης όπως το Satoshi’s Treasure , το οποίο χρησιμοποίησε ένα βραβείο bitcoin για την προώθηση tokens.

Οι κάτοχοι καρτών της Fold θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στη λειτουργία AR κάθε ώρα, ενώ οι χρήστες που έχουν μόνο την εφαρμογή θα μπορούν να έχουν πρόσβαση μία φορά την ημέρα. Τα έπαθλα Bitcoin κυμαίνονται από αυτό που ο Reeves περιγράφει ως «Satoshi» έως «χρυσωρυχείο» bitcoin.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Crypto